2777
2789

روز مادر این هفتس

ما هفته دیگش دعوتیم خونشون همگی شب یلدا

حالا چون نزدیک هم هستش احتمالا خاله و داییام اون شب بهش کادو روز مادر بدن

الان این وسط منم باید اون شب کادو بدم؟ اگ بدم خب بابد برا مادربزرگ دیگمم ببرم

گذشته از این،،،این دیگ میشه رسم هررسااال واسم و تازه روز پدرر هم باید برا پدربزرگ ببرم اگ اینو ببرم🫥

ازاونجایی ک ما از لحاظ خونه و ماشین از همشون بالاییم دیگ نمیدنن ک نقدی خیلی درامدمون کمه،، و صد درصد انتظار بالایی دارن

وماهم صفریم

تکلیف چیه بنظرتون😢😂

من سال اولمه

نمیخام این رسموووو پیش ببرم....از طرفی بقیه دخترخاله و دخترعمه متاهل یدونه دارم خسیس عالمن شانس من میترسم اون شب دست و دل باز بشن ی چیزی بیارن من کم بیارم😐

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نخر

اگ اون دوتا دخترخاله متاهلم

اون شب خریده بودن چی

ضایع نشم

البته خسیسن ولب نمیدنم

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

من کادو نمیدوم چون ذز همشون دورم...اما اگر توی شرایط شما بودم ی پاکت پول میبردم...اگه بقیه دادن منم اونو میدادم

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  

من اگر پولی داشتم قطعا برای مادربزرگم میخریدم ... والا واسه مامانم نمیدونم چیکار کنم کاش واسه کنکور تلاشی میکردم

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔