2777
2789
درکت میکنم منم آخرین بار دوماه پیش تا شاندیز رفتم و برگشتم دیگه هیچ جا نرفتم ما کسی نداریم یک مهمونی ...

وای دقیقا من خودم تهرانم خانوادم مشهد بخدا چی بشه هر ۶ماه بتونم برم ، کارمم که نمیتونم بخاطر دخترم برم هیچی خونه نشین بخدا افسرده شدم فقط دوست دارم ی جا بشینم و دیگه بلند نشم

چه بی درک شوهر منم یک قاشق جا به جا نمیکنه ولی تنها خوبیش این کاری بهم نداره خونه و ظرف اصلا دخالت ن ...

من همسرم وسواس داره ،یعنی خونه دست گل باید باشه منم خدایش نمیدونم ی دوماهی میشه به زور انجام میدم دلم نمیخواد کاری بکنم یا حتی از خواب بلند بشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همسرم وسواس داره ،یعنی خونه دست گل باید باشه منم خدایش نمیدونم ی دوماهی میشه به زور انجام میدم دل ...

خب وسواس داره یا خودش تمیز کنه یا نظافت چی بگیره

خودت اذیت نکن بهش بگو بدن من نمیکشه

وای دقیقا من خودم تهرانم خانوادم مشهد بخدا چی بشه هر ۶ماه بتونم برم ، کارمم که نمیتونم بخاطر دخترم ب ...

هر روز به شوهرم میگم خوشبحالت میری بیرون

اونم میگه خوشبحال تو جایی گرم و نرمی🥹😃🤦