2777
2789

خانما بیاین اعتراف کنید چقدر پسنداز دارین و چطوری جلوی خودتون رو میگیرید که شوهراتون نفهمن؟

من هیچی نمیتونم پسنداز کنم چون نمیتونم جلو خودمو بگیرم سریع خرجش میکنیم🤣 حالا شما بگین شاید الگو شدین یه کم ازتون یاد گرفتم 😅

خدایا شکرت🫶🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فعلا 3 تومن بیشتر ندارم 😁البته شوهرم ریزپس اندازمو میدونه مشکلی هم ندارم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
فعلا 3 تومن بیشتر ندارم 😁البته شوهرم ریزپس اندازمو میدونه مشکلی هم ندارم

خب وقتی لازم داره رو پولای تو حساب نمیکنه ؟

من نمیتونم جلوی خودمو بگیرم به شوهرم میگم روز بعد دوتایی خرجش میکنیم 🥴😅

خدایا شکرت🫶🏻

من به اندازه خرج میکنم اگر چیزی بمونه یک مقدار هم پس انداز میکنم یک دفعه یه طلا میخرم حتی کوچیک.

یوقتهایی میگم اندازه پول ارایشگاه و رنگ و ناخن بردارم (چون اصلا انجام نمیدم) پس انداز کنم ولی واقعا به ماههایی نمیشه

باور کن واسه تکیه کردن، پاهات محکمتر از شونه ی آدماست.
خب وقتی لازم داره رو پولای تو حساب نمیکنه ؟من نمیتونم جلوی خودمو بگیرم به شوهرم میگم روز بعد دوتایی ...

نه به مشکلم بخوریم من برم بهش بدم میگه نه دست به پولای تو نمیزنم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲