2777
2789

اصلا از خریدام خوشم نیومد یدونه کت دامن واسه دخترم خریدم ک آوردم دامنش همش میفته زشت وایمیسته کتشم دخترم درمیاره نمیپوشه چیکار کنم ببرم فردا وض میکنه حالا نمیدونم چیزای خوب دیگه هم باشه به جای این 🤦♀️🤦♀️ فردا چه بهانه ای بتراشم عوض کنه برا م

بگواقا چشمم کف پاتون چشام ندید😆🤭

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا ۲۴ ساعت اول عوض میکنن. بگو گشاد بود

دختر نازنینم… تو همان رویای شیرینی هستی که در دلِ ناامیدی به حقیقت پیوست. آمدنت مثل نوری بود که تاریکی را شکست و به من یاد داد هنوز هم معجزه‌ها اتفاق می‌افتند.

ببر بگو دخترم نمیپوشه اومدم عوضش کنم

چون بچه عوض میکنن واسه ما بود عوض نمیکردن فقط تعویض سایز و رنگ بندی

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
دخترمو بردم اونجا تنش کردم متاسفانه😔

بگو مدام گریه میکنه خونه میگه دوسش ندارم اونجا جلو عمو روم نشده بگم یچیز دیگه بخر

اینجوری بگو با همین لحن، فردا ام سریع برو این دست اون دست نکن که پس بگیرن

کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده