2777
2789
عنوان

اسنرس دارم. غربالگری اول

127 بازدید | 16 پست

سلام دوستای گل.

امروز نوبت غربالگری اولمه. سونو nt دارم. استرس دارم. دعا کنید برام.  

ممنونم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بارداری دوم.. خدایا کمک کن سرانجام خوش باشد.. 

منم امروز سونو ان تی دارم مثل شما استرس دارم ...عزیزم میشه اگه رفتی و جنسیتش مشخص شد به منم بگی؟ میخوام ببینم توی این سونو جنسیت معلوم میشه یا نه من الان 6+12 هفته هستم امیدوارم جنسیتش معلوم بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ان شاالله ک خوب باشه صلوات بفرست...گلم هزینه اش چقدره

ممنونم. نمیدونم  عصر میرم. ازمایشگاه که گفت 100.  سونو رو نیمدونم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم امروز سونو ان تی دارم مثل شما استرس دارم ...عزیزم میشه اگه رفتی و جنسیتش مشخص شد به منم بگی؟ میخ ...

به سلامتی عزیزم. چشم شما هم لطفا بیا همین جا خبر بده . مال شما شاید  من ه نوز 11 هفته و 4 روزم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم واست دعا کردم و صلوات فرستادم . التماس دعا دارم

خیلی ممنون. انشالا حاجت روا شی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم امروز باید برم سونو ان تی واسه منم دعا کنید دوستان

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 
باشه عزیزم میام خبر میدم منم عصر میرم سونو اما آزمایش و احتمالا فردا برم

سلام عزیزم. چه خبر  چی شد؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم. چه خبر  چی شد؟

سلام خانومی اتفاقا الان تو فکرت بودم بهت درخواست داده بودم که بتونم پیدات کنم اما داشتم میگشتم ببینم کجایی که خداروشکر درخواستمو قبول کردی ....من توی کانال مادرانه دنبال اون تصویر گشتم که برات پیداش کنم اما نتونستم ولی بازم الان میگردم ببینم شاید امروز بتونم پیداش کنم 

کدوم تصویر؟ سونوت چی شد دیروز  ؟

عه وا فک کنم یکی دیگه رو با شما اشتباه گرفتم میخواستم براشون یه عکس بفرستم....آره رفتم سونو مشکلی نبود خداروشکر اما دکتر اول گفت جنسیت معلوم نمیشه بعد که من اصرار کردم گفت میگم اما تقریبی هست و صدرصد نیست به من گفت دختره ...شما چی شد؟

عه وا فک کنم یکی دیگه رو با شما اشتباه گرفتم میخواستم براشون یه عکس بفرستم....آره رفتم سونو مشکلی نب ...

عزیزم. به سلامتی. دقیقا برای منم گفت هنوز خیلی کوچیکه ولی بیشتر به دختر میخوره 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40