2821
2789

چندبار کرایو کردم نرفت

پماد افودکس زدم نرفت

قطره ورومال خارجی زدم نرفت

دوبار لیزر کردم نرفته

کوچیک شده اما نرفته😭😭😭😭

دکتر گفت بیا نمونه برداری ببینیم چرا نمیره

دو روزه یه چشمم اشکه یه چشمم خون...

دارم میمیرم از ترس، کاش خدا مادرو با بچش امتحان نمی کرد، دعا کنید همین زگیل باشه، دعا کنید پای بچم خوب باشه، ارزومه بدون جوراب تو خونه بچرخه😭😭😭😭😭😭

دارم دق می کنم😔😭

هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲

کاش زودتر تاپیک میزدی فصل انجیر ،از درخت بچین انجیر کال رو یه شیره ای از دمش خارج میشه اونو بمال به زگیل و میخچه و ... اب روی اتیشه خودم باورم نمیشد تا برامون پیش اومد و امتخان کردیم و به ژرز عجیبی کاملا خوب شد

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کاش زودتر تاپیک میزدی فصل انجیر ،از درخت بچین انجیر کال رو یه شیره ای از دمش خارج میشه اونو بمال به ...

سیر هم درمانه .و گوجه ترش

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21

کاش زودتر تاپیک میزدی فصل انجیر ،از درخت بچین انجیر کال رو یه شیره ای از دمش خارج میشه اونو بمال به ...

قطره خارجی سه میلیونی زدم نرفت حالا با شیره انجیر بره! گمون نکنم😔

هر جا هوا مطابق میلت نشد برو، فرق تو با درخت همین پای رفتن است🌲🌲🌲

قطره خارجی سه میلیونی زدم نرفت حالا با شیره انجیر بره! گمون نکنم😔

امتحانش ضرر نداره

پایه و اساس خیلی از داروها از همین مواد طبیعی و گیاهیه

اون قطره هم فقط به خاطر هزار تا تحریم و ... انقد گرون شده

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز