2777
2789

نه اینکه بخوام بهش توهین کنم.واقعا روانیه و نیاز داره بستری شه.چجوری قانعش کنم بره پیش روانشناس؟

من سال 1405 سهمم رو از کنکور میگیرم و اولین خانم دکتر خاندانمون میشم  خدایا شکرت🥲✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی گفته بهتون

از صبح تا شب غر میزنه. یه دقیقه ساکت نمیشه. به همه چی گیر میده .مثلا تا حالا سر اینکه رو گاز اشپزخونه برای خودم غذای حاضری درست کردم 4 باره داره دعوا راه میندازه بااینکه خودم بارها گفتم بعد خوردن غذا تمیز میکنم.میگه برو بیرون تو حیاط غذا بپز... در حالی که خودشم همون غذا رو تو خونه میپزه...

دستمم نمک نداره کلا.کمکش میکنم تو کارش بازم بهم گیر میده اصلا تشکر اینا رو نمیدونه

من سال 1405 سهمم رو از کنکور میگیرم و اولین خانم دکتر خاندانمون میشم  خدایا شکرت🥲✨

مامانت خیلی فشار روشونه

بخدا نصف فشاری که رو منه رو اون نیست...

از بدو تولد تا 12 سالگیم بنا به دلایلی خانوادگی تو یه اتاق 12 متری زندگی کردیم.تو 14 سالگیم که خیانت بابامو دیدم. الان کنکوریم .همزمان به مامانم تو کارش کمک میکنم و دارم روانی میشم از اخلاقش

فکنم وسواس شدید داره

واسه خودش اونجوری نیست....

خودش اگه غذاش بریزه رو گاز تا اخر هفته هم تمیز نمیکنه

یا اگه تو خونه وسایل کارش ریخته باشه مهم نیست کافیه داداشم اسباب بازیاشو بریزه تو خونه...

احتمالا فشار خیلی زیاد زندگی روشهحق داره💔

میتونه بره درمان شه

من خیلی سعی کردم همیشه هواشو داشته باشم ولی رسما ریده به هیکلم

ای بابا نمیدونم چی بگمبا صحبت ملایم قانع نمیشه ؟

به هیچ وجه

همیشه فکر میکنه حق با خودشه