2777
2789
عنوان

امکان بارداری هست بنظرتون 😥❓

166 بازدید | 27 پست

سعی میکنم در سانسور ترین حالت ممکن بگم بخدا

حدود 18 روز پیش من و نامزدم-محرمیم- در حد سطحی رابطه ج داشتیم

بعد انزا-ل اول تمیزکرد ولی بلافاصله بعدش دستش با من تماس داشت

و دو ساعت بعدشم خودِ اون باهام تماس داشت

الان میترسم دستش بعد پاک کردن اس-پرمی بوده باشه

یا اون چیز بعد دو ساعت که تماس داشتیم موقع تماس ببخشید ببخشید مذی(همون پی-شاب) اومده باشه (خودشم نمیدونه اومده اون حین یا نه)

اون روز هم دقیقا روز تخمک گذاریم بود

اینم بگم البته که تنبلی تخمدان دارم و با قرص دوره ای سعی میکنم پر-یود شم

از یه روز قبل اون اتفاق هم دیگه اون قرصارو قطع کرده بودم...یعنی توی اوج...توی تخمک گذاری قطعش کردم

یه هفته ده روز بعدش یه خونریزی یه روزه خفیف کردم...ترسیدم مال لانه گزینی باشه

ادامه دار هم نشد

الانم بالاتنه ام حساسه و درد داره یکم

صورتمم لاغر شده و بدنم یکم بدقلقی میکنه

امکانش هست؟

-کاربری دست 2 نفر- یه دختر 19 ساله و یه خانوم مستقل- اگه همینجوری با خودتم دعوا داری و میخوای دق و دلی قیمت دلار و طلا رو هم سر من خالی کنی؛لطف کن ریپ نزن بخدا حوصله دعوا ندارم . به جاش سر راه دو کیلو شیرینی بخر با خودت آشتی کن💜👍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تست بزن حتما

اره میخوام بزنم ولی باید تا شب یلدا صبر کنم یکی برام بخره بیاره

اینجا شهر کوچیکه برم هر داروخونه ای میبرن میذارن کف دست خونوادم

-کاربری دست 2 نفر- یه دختر 19 ساله و یه خانوم مستقل- اگه همینجوری با خودتم دعوا داری و میخوای دق و دلی قیمت دلار و طلا رو هم سر من خالی کنی؛لطف کن ریپ نزن بخدا حوصله دعوا ندارم . به جاش سر راه دو کیلو شیرینی بخر با خودت آشتی کن💜👍

اسپرم هوای آزاد ۷ ثانیه زندهما گالن گالن میریزیم توش نشدیم خیلی شک داری قرص بخور

چه قرصی؟بعد 18 روز جواب میده؟

اره میخوام بزنم ولی باید تا شب یلدا صبر کنم یکی برام بخره بیارهاینجا شهر کوچیکه برم هر داروخونه ای م ...

به دوستات یا یکی بسپار نامزد اینا یکی بگو برات بیاره با با کسی راحت نیستی؟

«زندگی یک‌جور بلاتکلیفی‌ست که مدام انسان را با ترفندهای مختلف به دلخوشی‌های موقتی که بوی نجات می‌دهند، امیدوار می‌کند.»

به دوستات یا یکی بسپار نامزد اینا یکی بگو برات بیاره با با کسی راحت نیستی؟

نامزدم راه خیلی دوره

دوست هم ندارم صمیمی

مجبورم صبرکنم تا شب یلدا ک دخترعموم بخره بیاره