2789
عنوان

مهمونی شب یلدا

327 بازدید | 26 پست

ما شب یلدا مهمونی دعوتیم تالار.یلدای عروس...کادو که نمیدن درسته؟اما چون زشته دست خالی برم،میتونم یه سینی مسی زو داخلش نبات بذارم ببرم؟یا میوه خشک؟اصن پیشنهاذ خوبیه یا همون ضکلات بهتره؟

سینی مسی؟؟؟

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یلدای عروس رو تالار دعوت میکنن

من متاهلم و عاشق همسرمم پس اگه شعورتون میرسه درخواست دوستی ندین🚫❌️ با عرض معذرت به دلیل تعداد بالای کاربر های مریض و زن نما درخواست کاربر خانمم قبول نمیکنم اگه کاری دارین توی تاپیک بگید🫩🫠✅️. (همیشه سعی میکنم نظرات رو خوشبینانه ترین حالت ممکن بخونم و جواب بدم😁)

یلدایی خب عیدانه حساب میشه،وما کادو میدیم ،تالارم که هست پس بیشتر از عیدانه توی خونه کادو میدیم.

مابدون کادو نمیریم،شاباشم میدیم البته.

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
اره.پولشون زیاده

کادو بده

سینی مسی همخوبه

من متاهلم و عاشق همسرمم پس اگه شعورتون میرسه درخواست دوستی ندین🚫❌️ با عرض معذرت به دلیل تعداد بالای کاربر های مریض و زن نما درخواست کاربر خانمم قبول نمیکنم اگه کاری دارین توی تاپیک بگید🫩🫠✅️. (همیشه سعی میکنم نظرات رو خوشبینانه ترین حالت ممکن بخونم و جواب بدم😁)

ما هم رسم داریم ،ولی کادو نمی برن مهمونا ، ولی خوب ایدت قشنگه هم نبات هم مبوه خشک

اره گفتن کادو نیارین ولی زشته دست خالی.بعد من دوستمه.میترسم برم یهو فامیلاشون کادو بدن.چقدم مس گرونه.یه سینی۷۰۰تومت