2821
2789

امشب شوهرم میخاد بره املاکی دعا کنید ی خونه مناسب با پولمون پیدا کنیم

۱۰ ساله با مادرشوهرم تو یک ساختمون هستم خستم

توروخدا جون عزیز ترین کساتون برام دعا کنیدشب با دل خوش و آروم با خبر خوب بیاد خونه شوهرم ایشالا خیر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام انشاالله خونه عالی پیدا میکنید کدوم شهرید؟چقدر پول پیش و چقدر کرایه میخوایید بدید

شهریار هستیم

یک و دیویست داریم با وام مسکن ک ۸۸۰ ملیونه پیدامیشه ولی خونه دربو داغون و ترکیده

سلام همن الان برو قرانو بوس کن و ازش بخوا تا کارتو درست کنه من برات دعا کردم مشکلت حل شه

قربونت برم عشقم خیر ببینی از صبح زیارت عاشورا صلوات و اینا خوندم هی ذکر میگم خدا خودش دلمو شاد کنه

شهریار هستیم یک و دیویست داریم با وام مسکن ک ۸۸۰ ملیونه پیدامیشه ولی خونه دربو داغون و ترکیده

انشاالله خونه ای که میخوای پیدا بشه

اگه خونه قشنگ نبود هم عب نداره بعداً خورد خورد تعمیرات میکنید قشنگ میشه

شاید شبی رها کردم جهان پر اضطرابم را...✨✨

انشاالله خونه ای که میخوای پیدا بشه اگه خونه قشنگ نبود هم عب نداره بعداً خورد خورد تعمیرات میکنید قش ...

دعا کن تورو خدا برمون از هر دهنی ی دعایی درمیاد خواهرم

دعا کن تورو خدا برمون از هر دهنی ی دعایی درمیاد خواهرم

من خیلی اهل خوندن قرآن و دعا نیستم بیشتر میزارم پخش میشه خودمم باهاش زمزمه میکنم

به نیتت حدیث کساء گوش میدم انشاالله خونه خوب پیدا کنید

شاید شبی رها کردم جهان پر اضطرابم را...✨✨

من خیلی اهل خوندن قرآن و دعا نیستم بیشتر میزارم پخش میشه خودمم باهاش زمزمه میکنم به نیتت حدیث کساء گ ...

ایشالا هر چی از خدا میخواهی بهت بده دلتو شاد کنه💋💋💋💋💋💋

2825
2823
2791
2779
2792