2777
2789
عنوان

بلاگر دروغگو

140 بازدید | 10 پست

یه بلاگری هست یکی دو هفته هست میرم تو پیجش استوریاش رو چک میکنم خندم میگیره

هر چی عکس میذاره از چای و کافه و حتی میوه یا ماهی و مرغ یا کاردسای برای بچش همش از پینترست عکس میگیره و دروغکی به خودش نسبت میده

مثلا میگه تو این ماه شوهرم علی میخواد سورپرایزم کنه وااای ببینیم چیه بعد یه انگشتر میاره میکنه تو چش ملت که اینو علی خرید سورپرایزم کرد یا علی ماشین خرید سورپرایزم کرد

کلا همش میخواد بگه خیلی خوشبختم و خیلی شوهرم عاشقمه و دخترم خیلی تربیت داره و پولداریم و اصیلیم و...

میگن طبل تو خالی بیشتر صدا داره همینه دیگه

ولی واقعا نمیتونم بفهمم مردم چطور باور میکنن و قربون صدقه میرن

همین حوالی اند ؛شمر هایی که ستم می کنند، حسین هایی که قربانی می شوند و مختارهایی که دیر می رسند … !

از نظر من بلاگرا احمقن

فالووراشون ببخشید احمق تر

زندگی هر کسی به خودش مربوطه

پدر مردمو در آوردن با این چشم و هم چشمی های مسخرشون

اکثرشون نون نداشتن بخورن

حالا به مردم فخر میفروشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلاگرهای بی محتوا رو سادگی مردم اسکی میرن

ببخشید افرادی مثل شما که ایشون رو چک میکنید باعث دیده شدن ایشون و معروفیتش میشین

اگر شما استوری هاشونو چک نکنید اینها هم ویو نمیخورن

کلا کاری به دروغگوییش ندارم فرضا راست بگه دیدن روزمرکی یکنفر دیگه چه لذتی برای بقیه داره نفهمیدم

یا مثلا آرایش کردن و سفر رفتن و دورهمی هاشون

از نظر من بلاگرا احمقنفالووراشون ببخشید احمق ترزندگی هر کسی به خودش مربوطه پدر مردمو در آوردن با این ...

منم موندم ورا فالوشون میکنن ملت

من واقعا از سر کنجکاوی که بیینم این قشر چقدر دروغگوان یه مدت چک کردم دیدم اعصابم داره بهم. میریزه از وجود همین ادمهای دروغگویی دور و برم

همین حوالی اند ؛شمر هایی که ستم می کنند، حسین هایی که قربانی می شوند و مختارهایی که دیر می رسند … !
بلاگرهای بی محتوا رو سادگی مردم اسکی میرن ببخشید افرادی مثل شما که ایشون رو چک میکنید باعث دیده شدن ...

این و یه نفری بهم گفت که ببین چقدر ادعاست

منم دیدم علاوه بر ادعا دروغ زیادی هم میگه

دیگه اصلا نگاهش نمیکنم

به قول خودتون اینها تبل توخالی هستن اما شمایی که اینها رو نگاه میکنید چطور ؟

نه دیگه نمیبینم 😁 از رو کنجکاوی، یه مدت دیدم دیگه دیدم پول نت حروم کردنه

منم موندم ورا فالوشون میکنن ملت من واقعا از سر کنجکاوی که بیینم این قشر چقدر دروغگوان یه مدت چک کردم ...

همون چک کزدن شما بدون فالو کردن ویو ایشون رو بالا برده

بالاخره از بکجایی شما ایشون رو شناختیم که چک کردین دیگه

یکمدت مد شده بود همه اون علی شکارچی رو چک میکردن میکفتم چرا میزین نگاه میکنید میگفتن از سر کنجکاوی

میکفتم بابا اونم باعث ویو خوردن و معروف شدنشون میشه

همون چک کزدن شما بدون فالو کردن ویو ایشون رو بالا برده بالاخره از بکجایی شما ایشون رو شناختیم که چک ...

اره میدونم اشتباه کردم

ادم کوچیکا رو گنده میکنیم بعد حسرت زندگی پوشالیشون رو میخوریم