دختری که در کودکی ، نوجوانی ، اوایل جوانی تا ۲۷ سالگی ، از برادر بزرگترش که قد و هیکل و زور زیادی داشته ، در حد مرگ کتک خورده و حریم شخصیش و عزت نفسش پایمال شده ، ضربات مهلک به سر و نخاعش وارد شده .
برادر بزرگتر با اختلاف سنی ۸ سال دائم زورگویی و قلدری میکرده . و پدرو مادر حریفش نمیشدن و سکوت میکردن .
و دختر دچار عوارض بلند مدت و دائمی شده :
ضعیف شدن چشم
سرگیجه های دائمی
سردردهای دائمی
نشخوار فکری
خرد شدن شخصیت و عزت نفس
و غیره
و هیچ مدرک و قانونی نیست که بخاطر آسیب ها و ظلم های گذشته از اون برادر شکایت کنه .
باید چکار کنه ؟
متاسفانه اون دختر خودمم .
و مادر بشدت پسر دوست بوده و وقتی من به دلیل کتک های برادرم دچار آسیب شدید مغزی میشدم ، مادرم ، با برادر و خواهرم هماهنگ میکرده که به پدر بگن : خودش سرش خورده به جایی و گناه برادرو پنهان کنن .
از مادرم ، از برادرم خشم دارم . ولی نمیتونم انتقام بگیرم .
الان ۳۱ سالمه .
دلم میخواد اونقدر خوشبخت و موفق و ثروتمند بشم و باهاشون قطع رابطه کنم ولی هنوز نشده .
برای ازدواج هم شانس خوب پیش نیومده و هرچی پسر بدرد نخور ، خراب ، عوضی که دنبال سواستفاده و اذیت کردن هستن توی مسیر زندگیم میومدن و یا اهل ازدواج نبودن یا اگه ازدواجی بودن گذشته ی فاسدی داشتن و خونه و ماشین و پس انداز و آینده نگری و عُرضه نداشتن و خودم نخواستمشون .
و مجردم و با کسایی که یه عمر عذابم دادن یعنی خانواده ی سمی بد ، همچنان زندگی میکنم .
واقعا چه راهی هست ؟