2777
2789

دختری که در کودکی ، نوجوانی ، اوایل جوانی تا ۲۷ سالگی ، از برادر بزرگترش که قد و هیکل و زور زیادی داشته ، در حد مرگ کتک خورده و حریم شخصیش و عزت نفسش پایمال شده ، ضربات مهلک به سر و نخاعش وارد شده .

برادر بزرگتر با اختلاف سنی ۸ سال دائم زورگویی و قلدری میکرده . و پدرو مادر حریفش نمیشدن و سکوت میکردن .

و دختر دچار عوارض بلند مدت و دائمی شده :

ضعیف شدن چشم

سرگیجه های دائمی

سردردهای دائمی

نشخوار فکری

خرد شدن شخصیت و عزت نفس

و غیره

و هیچ مدرک و قانونی نیست که بخاطر آسیب ها و ظلم های گذشته از اون برادر شکایت کنه .

باید چکار کنه ؟

متاسفانه اون دختر خودمم .

و مادر بشدت پسر دوست بوده و وقتی من به دلیل کتک های برادرم دچار آسیب شدید مغزی میشدم ، مادرم ، با برادر و خواهرم هماهنگ میکرده که به پدر بگن : خودش سرش خورده به جایی و گناه برادرو پنهان کنن .

از مادرم ، از برادرم خشم دارم . ولی نمیتونم انتقام بگیرم .

الان ۳۱ سالمه .

دلم میخواد اونقدر خوشبخت و موفق و ثروتمند بشم و باهاشون قطع رابطه کنم ولی هنوز نشده .

برای ازدواج هم شانس خوب پیش نیومده و هرچی پسر بدرد نخور ، خراب ، عوضی که دنبال سواستفاده و اذیت کردن هستن توی مسیر زندگیم میومدن و یا اهل ازدواج نبودن یا اگه ازدواجی بودن گذشته ی فاسدی داشتن و خونه و ماشین و پس انداز و آینده نگری و عُرضه نداشتن و خودم نخواستمشون .

و مجردم و با کسایی که یه عمر عذابم دادن یعنی خانواده ی سمی بد ، همچنان زندگی میکنم .

واقعا چه راهی هست ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من همه این شانس و ندارن که شوهر خوب گیرشون بیاد

پس دستت و بذار رو زانوهاتو همت کن برو دنبال کار و سرنوشتت و خودت تعیین کن ان شالله تو مسیر همسر ایده ال تو پیدا میکنی

خانوادتم واگذار کن به خدا

چو د قین داداش گراز بی عاطفه اتفقط نفرینش کن

فایده ای برای خودم نداره . الان داداشم بخاطر آه و نفرینام ، بیکار و خونه نشین و فکری شده و با خودش حرف میزنه و دائم توی گوشی وقت تلف میکنه . ۳۹ سالش شده ، نه سرکار میره ، نه ازدواج کرده .

میدونم داره کارما پس میده .

ولی آسیب هایی که به من وارد کرده ، جبران نشده .

از وقتی شماها تو نی نی سایت ظهور کردین سطح سایت شد این نه بلدین حرف بزنبن نه بلدین حرف نزنین(نمیخونم ...

نظر شما چه خوب چه بد فاقد اهمیت برای بنده است

زمانی که به سطحی رسیدی که به نظرات بقیه احترام بزاری راجبت فکر میکنم وگرنه حق با شماست. خواننده سایتم.