2777
2789

حرم قرار گذاشتیم خودمون جداجدا رفتیم

بعد که حرفامونو زدیم۲ساعتی تا ورودی حرمباهم اومدیم بیرون

پسره بهم گفت باچی برمیگردین گفتم ون نزدیک خونمون میبره بعدش خودش و مامانش تعارف زدن که تاکسی بگیریم براتون

مامانم گفتش نه میریم خودمون

هیچی هم تعارف نزدن

البته پسره یجا قرار دکتر داشت و اینکه عجله داشت

الان ب نظرتون خسیس نیست؟؟؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باید چیزی میخرید میخوردین.شایدم بلد نیست نمیدونم

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

نمیشه با یکبار رفتن اینو فهمید و اینکه من خودم باشم از مردی که هنوز هیچکاره منه توقع دست و دلبازی ندارم

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

با یکبار نمیشه قضاوت کرد

ماشین شخصی اگه داشتن باید شمارو میرسوند اونام که تعارف زدن تاکسی بگیریم

خوراکی و ابمیوه هم که تو حرم نمیشه

دفعه بعد بیرون قرار بگذار برو اگه ادامه دادین

نمیشه با یکبار رفتن اینو فهمید و اینکه من خودم باشم از مردی که هنوز هیچکاره منه توقع دست و دلبازی ند ...

درسته ولی مردا اکثرا اولا برای اینکه خودی نشون بدن اگه از طرف خوششون بیاد الکی هم شده خودشونو نشون میدن

درسته ولی مردا اکثرا اولا برای اینکه خودی نشون بدن اگه از طرف خوششون بیاد الکی هم شده خودشونو نشون م ...

خوب پس تو این گزینه نقش بازی کردن زیاده و نمیشه درکل فهمید

من شوهر خودم قبل نامزدی خرج زیادی نمیکرد

اما بعد عقد دست و دل باز شد من باید کنترلش کنم و به خساست دعوتش کنم پولا رو به فنا نده

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی