2777
2789
عنوان

روز مادر و مادرشوهرم🙄😒

234 بازدید | 17 پست

چندسال واسش لباس گرفتم

چون هیچ وقت لباس نمیخره وقتیم میخره داااااغون

همیشه ب من میگف چ سلیقه خوبی داری لباسات خوشگله مثلا هروقت هرچی بپوشم برم خونش میگه چ قشنگه بده من

خب من دوست ندارم لباس ب کسی بدم

روز مادر ک میشد واسش لباس میگرفتم شومیز پیرهن بلوز یا روسری

هیچ وقت نمیپوشید ی ایرادی ازش میگرفت

ی سال ک رفت عوض کرد با اینکه فوق العاده قشنگ بود گفتم کاش میدادی ب خودم خیلی دوسش داشتم رفت ی چیزی خرید ک حالت بهم میخورد واسه ۱۰۰ سال پیش بود

یا روسری براش گرفتم گفت ن نمیخوام قشنگ نیست

گفتم باشه اشکال نداره خودم بر میدارم پولشو میدم بهت

بعد ک خودم استفاده کردم گفت چ قشنگه بده خودم😐😐😐

یا میگفت لباس صورتی و قرمز خیلی دوست دارم رنگ شاد دوست دارم کرم و طوسی و مشکی این چیزا نمیپوشه

گفت برام ی شلوار مث خودت فقط صورتی بخر

واسش رفتم گشتم صورتیشو پیدا کردم بردم

گفت وااااا من اینا بپوشم؟میخواسی مشکی بخری😐😐😐

دیگه دلم نیمخواد چیزی براش بگیرم چقدر من بیکارم بخدا

پسرش بره پولش بده ب من چ دیگه

دلبسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم🥲

به هرکسی از این اداها داره کارت هدیه بدین

تواین چهل سالی که مسئولین از این کشور به اون کشور واز این هتل به اون هتل رفتن برای مذاکره، ترکیه از دهات شد ترکیه عربستان شد چیزی که همه میبینیم قطر و کویت و دبی و امارات و عمان آباد شدن وما کماکان درحال مذاکره ایم ...................

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای اینکه تشکر نکنه ایراد میگیره متاسفانه خیلی از آدما اینطورین بهش کادو نده پول بده پیرا همه پول دوست دارن

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

برای اینکه تشکر نکنه ایراد میگیره متاسفانه خیلی از آدما اینطورین بهش کادو نده پول بده پیرا همه پول د ...

خیلی وضعش خوبه ولی بازم با این حال ب شوهرم گفتم خودت هرجور میدونی یا پولش بده یا برو ی چیزی بگیر براش

میگفتی مادرجون چون از لباسام خوشت میاد و سلیقه من من واست گرفتم ازالانم پولشو میدم خودتون بخرین

دفعه بعدم چیزی ازت خواست بگو مادرجون شرمنده سایزامون بهم نمیخوره منم دوست ندارم لباسمو امانتی بدم ادرس میدم بخرین

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
میگفتی مادرجون چون از لباسام خوشت میاد و سلیقه من من واست گرفتم ازالانم پولشو میدم خودتون بخرین دفعه ...

باورت میشه از روزی ک عقد کردم گفتم دوست ندارم لباسامو ب کسی بدم کلی بعد از ۸ ۹ سال هنوز میگن فلان لباستو میدی ب من میگم ن دیگه خودم خجالت میکشم بخدا چ خودش چ دختراش

حتی دخترش لباس برا بچش نمیخره همش میگه لباسو بچتو بده بچم بپوشه

باورت میشه از روزی ک عقد کردم گفتم دوست ندارم لباسامو ب کسی بدم کلی بعد از ۸ ۹ سال هنوز میگن فلان لب ...

😐 ای بابا

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه