2777
2789

خانما من قبلا چن تا تاپیک زدم واسه عمل لازک چشمم بالاخره خدا بخواد نوبت عمل گرفتم واسه هفته دیگه .قبلش باید چه کارایی کنم مثلا از الان تا روز عملم میگن آرایش چشم نکنی درسته؟ اونایی که عمل کردید بگید تا چن روز درد داشتید ؟ و دردش در چه حدیه خیلی استرس دارم برام دعا کنید 

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍

منم چشمام خیلی ضعیفه ولی شنیدم دردش خیلیه واسه همین میترسم عمل کنم

خدایا.. رگ گردنو بیخیال..بغلم کن دارم میفتم :)😔ببین ازونی که فکر میکنی خیلی تنها ترم خیلی...🙇خدایا دوستت دارم خدایا شکرت بابت همه نعمت هایی که دادی ببخشید گاهی گله میکنم 🌹اینجارو‌دوست دارم چون..کلی خواهر دارم که به حرفا و‌درد دلام‌گوش میدن..دوستون دارم🌷❤

ارايش اصلا نكن 

دردشم نهايت 24ساعته زياد نيست دردش ژلوفن بخور

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من از چن نفر پرسیدم گفتن فقط سه روز درد داره نمیدونم راسته یا نه منم خیلی میترسم

مادر که باشی تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ، ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😍😍😍
دوستان شنیدم خشکی چشم و تا به تایی چشم میاره 

یعنی چی تا به تایی میاره مگه میشه؟

منم چشمام خیلی ضعیفه ولی شنیدم دردش خیلیه واسه همین میترسم عمل کنم

به من دکترم گفت کسایی که شمارشون بالاست عمل کنن احتمال داره برگرده و اینکه باید عینک مطالعه باز بزنه

درسته این حرف؟

از اینکه زنی دیوانه وار با تو بحث می کند خوش حال باش!دنیای زن ها کاملا متفاوت است؛ زن اگر سکوت کردبدان سکوتش نشانه ی پایان توست
من prk کردم

منم قراره پی ار کی کنم میگن پی ار کی همون لازکه .شما کی عمل کردی راضی هستی؟ یه کم برام توصیح میدی عزیزم

من سوم ابتدایی بودم چشممو عمل کردم 

کاش اون زمان لیزر و اینام بود ☹ قشنگ یادمه اون روز رو.... 

من آستیکمات بودم. تلفظش نمیدونم درست گفتم یا نه.

امیدوارم‌شما  به راحتی عمل کنی و سلامتی کامل خدا بهت بده

السلام علیک یا غریب الغربا یا علی بن موسی الرضا . صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین ....
لیزیک با لازک فرق داره عملش آیا ؟؟اگه فرقی نداره که به سوالات جواب بدم 

بله فرق داره لیزیک دیگه خیلی کم شده الان بیشتریا لازک میکنن 

عزیزم من پی آر کی انجام دادم و الان ۴ سال میگذره واقعا راضیم 

ارایش فک نکنم ایرادی داشته باشه من ارایش چشم نکردم ولی روز عمل بودن که ارایش داشتن

کلا هم ۷ دقیقه طول کشید 

سختیش اینه که بیحس میکنن و تو عمل رو با چشمای باز میبینی 

من ی هفته قبل عمل یه شامپو کوچولو برا چشم خریدم که مژه هام روز عمل نشکنه و کلا چشمم هم تمیز باشه 

خیلی کار خوبی میخوای انجام بدی واقعا راحت میشی 

پیشاپیش بهت تبریک میگم

دردشم قابل تحمله نترس ما خانما استانه دردمون بالاست ☺