2777
2789
عنوان

یه سوال از حتی از اقایون

316 بازدید | 42 پست

شما اگر قرار باشه بین این دو نفر دختر یه نفر رو انتخاب کنید برای ازدواج کدوم انتخاب میکردید

۱) دختری که از نظر ظاهری خوشگل نیست و حتی اکس دوتا رفیق هاتون باشه ولی باباش کشاورز باشه و پولدار

۲) دختر ظاهرش بهتر خوشگل تر هم اخلاقی هم ظاهری هم با کسی نبوده و باباش رئیس بانک بوده بازنشست شده

( اون رئیس بانکیم وضع مالی خوبی دارن اما کشاورز کشت بالایی و درآمد بالاتری داره نسبت به اون کارمند)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دومی هیچ پوئنیم نداشت همین که اکس دوتا از رفیقام نیست کافیه

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

پسر پولکی باشه اولی رو انتخاب میکنه

پسر هدفش زندگی بادختر سالم دومی رو

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

معلومه که دومی چه سوالیه

ببیندومی که گفتم دوستمه اون اولی رقیب عشقیش پسره باهاش نیست ولی این دوستم بدبخت خوبه ها وضع مالیشونم چندتا خونه سفر ماشین خوب همه چی ولی اون دختر باباش بخاطر کشت زیاد و ارث خونه زندگی بهتری دارن بعد دوستم میگه نکنه پسر یهو بخاطر پول وسوسه شه بره با اون دختر هم خیلی گیر داده بهش پسر محل نمیده بلاکش کرده با پیج و شماره های دوستاش میره سمت پسره باز