2777
2789
عنوان

بچه بریچ

148 بازدید | 21 پست

تو بیمارستان دولتی عمل سز..اجباری انجام میشه؟....تو سونو اخر اگه مشخص بشه.بچه بریچ راحت میبرنت اتاق عمل؟!.

قبلا تو دولتی تامین اجتماعی .طبیعی انجام دادم.مشکلی نداشتم...ولی اینو دکتر گفت بریچ حالا تا دوهفته دیگه دوباره باید سونو بدم...میترسم

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

توصیه میکنم تو بیمارستان دولتی سز اورژانسی نکنی

من ۳ ماه پیش سر اورژانسی شدم الان کمردرد دارم جای سوزنها درد میکنه بخیه هم که وحشتناک عین سیم خاردار بود

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
توصیه میکنم تو بیمارستان دولتی سز اورژانسی نکنیمن ۳ ماه پیش سر اورژانسی شدم الان کمردرد دارم جای سوز ...

کلن سزارین که دردش زیاده....کمی ادامه دارتره.....متاسفم که همچین تجربه ای داشتی...

شما سز اورژانسی کردی.سریع بردنت اتاق عمل یا.نه اول درد طبیعی کشیدی.بعد عملت کردن؟

توصیه میکنم تو بیمارستان دولتی سز اورژانسی نکنیمن ۳ ماه پیش سر اورژانسی شدم الان کمردرد دارم جای سوز ...

البته تجربه ها فرق میکنه. خیلیا انجام دادن مشلی نداشتن. بیشتر بستگی ب مهارت و دلسوزی پزشک داره.

parasoo1989@

من تو همین بیمارستان طبیعی انجام دادم .واقعأ راضی بودم....هم برخوردشون خوب بود....هم همه چیز مرتب تمیز بود...دانشجو هم ندارن

کلن سزارین که دردش زیاده....کمی ادامه دارتره.....متاسفم که همچین تجربه ای داشتی...شما سز اورژانسی کر ...

فشارم بالا بود صبح که خواب بودم با داد و هیاهو اومدن چهار پنج نفره منو انداختن تو یه تخت دیگه بردن اتاق عمل.

اصلا منتظر نشدن همسرم بیاد رضایت بده

داخل اتاق عمل تازه داشتن برگه برام اثرانگشت میکردن

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
فشارم بالا بود صبح که خواب بودم با داد و هیاهو اومدن چهار پنج نفره منو انداختن تو یه تخت دیگه بردن ا ...

پس درد طبیعی نکشیدی درسته؟

همش میترسم...بگن درد طبیعی بکش بعد برو سز.....من با طبیعی مشکلی ندارم....اما اگه قراره سز اجباری بشم....دیگه میگم حداقل درد طبیعی نکشم

من تو همین بیمارستان طبیعی انجام دادم .واقعأ راضی بودم....هم برخوردشون خوب بود....هم همه چیز مرتب تم ...

من زیر دست دانشجو و رزیدنت بودم

آمپول بیحسی رو چند بااار چندجای مختلف امتحان کردن یکی هم افتاد رو رگ پام.

نیم ساعت طول کشید برش بزنن

دوساعت طول کشید بخیه بزنن

قشنگ میشنیدم داشتن بهم یاد میدادم که اینطوری نباید بدوزید ..اینجوری بهتره و...

الآنم هم کمرم درد میکنه هم شکمم افتضااااح دوختن

فرورفته برآمده شده .

سز قبلی تو بیمارستان خصوصی زیر دست دکتر مجرب بودم

اصلا درد حس نکردم بخیه هامم جذبی بود اصلا هیچی مشخص نبود

من تو همین بیمارستان طبیعی انجام دادم .واقعأ راضی بودم....هم برخوردشون خوب بود....هم همه چیز مرتب تم ...

انشالله که برای شما خوب باشه

سلام بله بچه من بریچ بود و بیمارستان دولتی سزارین شدم اورژانسی نیست ی تاریخ بهت میدن که بری برا زایمان و قبل از زایمان هم داخل همون بیمارستان ی سونو ازت میگیرن که مطمئن شن بریچ هست هنوز و میری اتاق عمل

من زیر دست دانشجو و رزیدنت بودم آمپول بیحسی رو چند بااار چندجای مختلف امتحان کردن یکی هم افتاد رو رگ ...

نه اونجا...فقط ماما.با سابقه ۱۵به بالا زایمان طبیعی انجام داد....دانشجو....فقط برای معاینه یه روز قبل زایمان .روی شکمم معاینه کرد...تو دوره زایمان اصلا دانشجو نبود....میگم اینجایی که میرم....دولتی هست.اما دانشجو نمیاد برای زایمان

پس درد طبیعی نکشیدی درسته؟همش میترسم...بگن درد طبیعی بکش بعد برو سز.....من با طبیعی مشکلی ندارم....ا ...

نه

اما باید شرایط اورژانسی رو حتما داشته باشی

و گرنه هرکاری هم بکنی باز سز نمیکنن