2777
2789
عنوان

بچم از دیروزه تو شکمم تکون نخورده

173 بازدید | 18 پست

تکون میخوره ها ولی کم.. از دیروزه کم تحرک شده

تا ماه پیش زیاذ تکون نمیخورد مثلا بعضی روزا اصلا تکون نمیخورد تا اینکه دکترم این موضوع رو فهمید و گفت تا میتونی تو طول روز آب زیاد بخور غذاتم کم کن.. منم همین کارو کردم و از اون موقع هر وقت دراز میکشیدم خوب تکون مبخورد ولی دیروز و امروز خوب تکون نخورد کم تکون مبخوره.. فقط بعد از ظهر یه تیکه آناناس شیرین خوردم دراز کشیدم خوب تکون خورد همین ولی بعد اون خیلی آروم تکون خورده

۳۵ هفته هستم

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

خستس حتما خوابیده

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

نمی خوام نگرانت کنم عزیزم

ولی حتما فردا برو پیش دکترت

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو سونو بیمارستان دولتی شهرتون

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

توروخدا جدی بگیر وصبح حتما حتما برو چک شو

نمیخام بگم شرایط همه یکی ولی دوست منم دقیقا چندروز قبل زایمان بچم کم تکون خورد رفتن بیمارستان بچه بندناف پیچیده بود دور گردنش 3بار ومتاسفانه تا امدن عمل کنن از دست رفت وخفه شده بود بچه

نگفتم ناراحتت کنم نه

میخام هوشیار باشی

زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔😔افسوس.... ☹️☹️

دکتر من میگفت بعد شام به چپ بخواب یه کاغد بزار جلوت تو یه ساعت هر چقدر تکون خورد یه تیکه پاره کن.اگر تو یه ساعت ۴تا تکون خورده بود طبیعیه

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

من اصلا تکون خودناشو حس نمیگردم مرتب میرفتم مرکز بهداشت صدای قلبشو گوش میکردم خیالم راحت میشد

نمیدونم و خودمم چاقی شکمی دارم نمیدونم بخاطر اون بود ک تکوناشو نمیفهمیدم؟