2777
2789
عنوان

به نظرتون شوخیم بد بود

160 بازدید | 14 پست

دخترم گفت میخوامدخونعدمامانجونم بمونم باباشم گفت بذار بهوابه راحت باشی یه شب .منم شوخی گفتم .اگه میخوای راحت باشم خودتن بخواب .یعد بهش برخورد رفت گرفت خونه مامانش خوابید .منم دیگه موندم همینجا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببخشید غلط زیاد دارم .یه باز دیگه میگم .دخترم میخواست شب رو خونه مادر شوهرم بخوابه من گفتم نه بعد شوهرم گفت بذار بخوابه یه شب راحت باشی گفتم اگه میخوای راحت باشم باید خودتم بمونی خونه مامانت اونم بهش برخورد گرفت همونجا خوابید .منم موندم خونه مادر شوهرم هممون همینجاییم

به نظرم توقع نداشته، یا توقع داشته بابت تنها بودنتون ابراز اشتیاق کنی. یا به طور کلی ازت این حس رو قبلا گرفته که دوست نداری کنارت باشه. خورده تو پرش. گناه داره. از دلش در بیار. اینجور چیزها اگه تو دل آدم بمونه خیلی بد میشه.

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.