2777
2789
عنوان

کیا تو بارداری رژ لب زدن و مشکلی برای بچشون پیش نیومد

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 37 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیزم از نظرتمن چند تا عروسی دعوت شدم میکاپ سنگین و تافت مو و ...الان پشیمون شدم که چرا این هم ...

هیچی نمیشه بد به دلت راه نده

بعد این مراعات کن

چون من شنیدم اون صدای زیادی که تو تالار هم پخش میشه برای جنین مضره

مرسی آخه جدیدا تینت میزنم خیلی سبکه

آره اون ترکیباتش سرب نداره

متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .

من بی رژ از خونه بیرون نمیرم اصلا... سر دوتا بچم هر روز رژ میزدم چه ماه اول چه آخر اتفاقی نیوفتاد... ...

واقعا؟خورده هم میشد یا مواظب بودین؟والا چی بگم انگار سرب داره و روی مغز جنین اثر میذاره

ترک هستم و بهش افتخار میکنم😎

واقعا؟خورده هم میشد یا مواظب بودین؟والا چی بگم انگار سرب داره و روی مغز جنین اثر میذاره

در کل چه دوران حاملگی چه الان خیلی مواظبم خورده نشه.... من از این رژای مایع میزدم که رو لب خشک میشن زیاد خورده نمیشن کلا...

چه مارکی میزدین؟سه ماه اول هم میزدین؟موقع غذا پاک میکردین؟

والا مارکش اصلا یادم نیست موضوع مال شیش سال پیشه،بله از اول تا آخر زدم،نه پاک نمیکردم البته دایما آرایش نداشتما ولی خوب چون عید نوروز بود و بالاخره مهمونی اینا میرفتیم یه تایمی آرایش زیاد میکردم

بلندترین فریاد من سکوت من است...
والا مارکش اصلا یادم نیست موضوع مال شیش سال پیشه،بله از اول تا آخر زدم،نه پاک نمیکردم البته دایما آر ...

شنیدم سه ماه اول بده متاسفانه برای همین پرسیدم که اول های بارداری هم میزدین یا نه

ترک هستم و بهش افتخار میکنم😎