2777
2789

یکبار پاستیل گرفتم در حدی بوی خنک و خوبی داشت که جعبه اش رو نگه داشتم بوش میکردم دیروز رفتم یه بادی اسپلش بگیرم اولی رو که بو کردم دلم میخواست ۱۰ تاشو بردارم همون بوی پاستیل بود بوی خنک طالبی رو میده ماندگاری خوبی هم داره اگر دنبال بادی اسپلش خوشبو هستین بهترین گزینست انقدر ذوقشو دارم گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون خورد😍

عاشقتم که تجربه خوبتو به اشتراک میزاری

مردی برای تمام فصول؛ الهام‌گرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب می‌کند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمی‌کند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا چه بویی داره؟دنبال بوی خنک و ملایم و توتفرنگی هستم..اسم بادی اسپلش پاستیل؟

بوی خنک طالبی رو داره بوی پاستیل طالبی میده ولی رنگ صورتیش یا قرمزش بود فکر کنم که بوی توت فرنگی میداد ۴ تا رنگ داشت هر کدوم بوی یه میوه رو میداد

موندگاریش چقدره؟؟

چن ساعت؟ من بادی ویکتوریا میخواستم مارک رندل گرفتم لامصب دو دیقه هم ماندگاری نداره خیلی خورد تو ذوقم🥲

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤
موندگاریش چقدره؟؟ چن ساعت؟ من بادی ویکتوریا میخواستم مارک رندل گرفتم لامصب دو دیقه هم ماندگاری ندار ...

بنظرم ک ماندگاریش متوسط رو به بالا هست ولی عالی عالی نیست

۲ ساعته زدم بوش توی اتاق هنوز پیچیده