دوستان من یه سوال شدیدا مهم دارم و واقعا یه ماهه زندگیم جهنم شده من یه روز کاملا داشتم ریلکس ب زندگیم میرسیدم تا دیدم وقتی میشینم حس میکنم داخل واژنم جوش زده بعد رفتم داخل واژنم و با چراغ قوه نگاه کردم دیدم جوشای وحشناک و خوشه ای زدم و خیلی ترسیدم گفتم زیگیل زدم چون من خیلی استخر میرفتم و جز همسرم با هیچکس تو زندگیم رابطه نداشتم برا همین داشتم نابود میشدم رفتم دکتر گف احتمالا زیگیله یه سری آنتی بیوتیک داد و قرص آسیکلوییر و توی یه هفته هم جوشام خوب شد هم درد زیر شکمم خوب شد بعدش عادت ماهانه شدم و دقیقا یک یا دو هفته بعد یه شوک عصیی بهم وارد شد یه روز کامل داشتم گریه میکردم بعدش دیدم دوباره درد زیر دلم شروع شد گفتم خب اشکال ندارع حتما از علائم تبخاله دوباره عود کرده داخل واژنمم نگا کردم دیدم جوشا باز دراومده گفتم خب خوب میشه دوباره قرصا رو میخورم شروغ کردم ب مصرف قرصا و آنتی بیوتیکی ک دکتر برام داده بود اما دیدم بدتر داخل واژنم داره جوشای سفید ترسناک و پنیری میزنه بعد فهمیدم عفونتم گرفتم قرص کلوتریمازول ۴ شب گذاشتم داخل واژنم شب پنجم اشتباه کردم شیاف مترونیدازول گذاشتم و روز شیشم یعد دیگ امروز دوباره یه دل درد شدید افتاده تو جونم واقعا نمیدونم چم شده چی بود افتاد تو جونم شما چیزی میدونید؟ اخه دکترا هم کمکی نمیکنن فقط استرس میدن