2777
2789

یعنی اصلا نگران نرسیدن پولش به بعضی چیزا که جزو نیاز هاش یا نیاز های زندگی مشترک هستن نباشه؟

کسی هست دغدغه مسائل مالی زندگی رو نداشته باشه؟ چقدره درامد همسرشون؟

خیلی دوست دارم بدونم این حس چجوریه و چقدر مهمه؟

من چون خودم کار میکنم دیگه از همسرم پول نمیگیرم و مشکلی هم ندارم برای خرید های شخصی خودم . برای خونه هم وظیفه من نیست هرچیزی لازم باشه شوهرم میخره

درامد همسرمم ثابت نیست که بگم

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا از همسرت برای خرج خودت پول نمیگیری؟

یه عادت خیلی بدی که داره منت میذاره منم اصلا خوشم نمیاد از این رفتارش

فقط هرموقع که باهم بریم بیرون من خیلی از خریدهامو اونموقع انجام میدم و حساب میکنه و اوکیه

ولی اگه بهش بگم پول بده هرچقدر بخوام میده ولی بعدش منت میذاره

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین 

یه عادت خیلی بدی که داره منت میذاره منم اصلا خوشم نمیاد از این رفتارش فقط هرموقع که باهم بریم بیرون ...

تا حالا مستقیما و واضح ازش درخواست کردی لژفا دیگه این حرفارو نزن چون میرنجم ازت؟

تا حالا مستقیما و واضح ازش درخواست کردی لژفا دیگه این حرفارو نزن چون میرنجم ازت؟

چندین بار بهش گفتم این رفتارت خیلی ناراحتم میکنه ولی بازم تکرار میکنه