2777
2789
عنوان

کمک در مورد سقط

48225 بازدید | 58 پست

سلام 

من اولین روز اخرین پریودم ۷ اسفند بوده. از هفته ۵ لکه بینی داشتم ۲۶ فروردین تو سونو کیسه زرده دیده شد و سن حاملگی ۵ هفته که دکتر گفت ۱۵ روز بعد مجددا سونو کن امروز رفتم سونو گفت سقط شده

نوشته: تصویر ساک دفرمه فاقد یلو ساک وfetal pole با سایز ۳*۱۱در حفره رحم مشاهده میگردد که مطرح کننده missed abortionمیباشد

در آدنکسها توده فضاگیر دیده نشد

تا چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت به دکترم دیترسی ندارم 

میدونم باید شیافم رو قطع کنم اما کار دیگه ای هم باید انجام بدم. خودش دفع میشه یا باید برم بیمارستان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاباید وایسی خودش بیفته یا باشیاف وقرص سقطش کنی البته باید بستری بشی بیمارستان تحت نظر دکتر سقط کنی

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

الان تو هفته ۷ بدون جنین و دفرمه بوده؟

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
باید قرص بخوری عزیزم ولی فعلا دم کرده زعفرون و کاچی و دم کرده آویشن اینا بخور ،پیاده روی کن تا وقت ...

بعنی امکان داره با زعفرون و دارچین کامل دفع بشه

نزدیک ۲۰ روز شیاف استفاده کردم

بعنی امکان داره با زعفرون و دارچین کامل دفع بشه نزدیک ۲۰ روز شیاف استفاده کردم

من دو بار سقط داشتم هر دو بار بدون قرص و تو خونه و بدون حتی این دارچین و خوراکیهای سنتی سقط بوده. نگران نباش. 

عزیزم هیچی به اندازه میخک و اسپند جواب نمیده .میخک و آسیاب کن هر یک ساعت یک قاشق.سر ۲ساعت سقط می کنی.اسپند هم از اون دونه سیاهه.خالصه.بگیر هر یک ساعت یک کپسول خالی و پرکن بخور که حالت بهم نخوره

بله  دوهفته پیش کیسه زرده تشکیل شده بود  البته همون موقع هم گفت ۲ هفته از سن قاعدگی کمتر ...

هر دو سونو رو یکجا انجام دادید؟

من ۶هفته و ۶ روز رفتم سونو

ساک حاملگی دفورمه بود و جنین نداشت

۱۰ روز هم کوچکتر بود

دکتر گفت ۲ هفته صبر کنم 🤔🤔🤔

البته دکترتون شرایط شما رو بهتر میدونه

ولی بازم یه سونوی دیگه برو

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊