2777
2789

مرغا رو اول جوشوندم آبش دور ریختم بعد با کره سرخ کردم بعدم تو قابلمه پیاز وزرچوبه و رب و ادویه جات تف دادم بعد مرغ اضاف کردم آب ریختم بعدم زعفرون ولی لامصب بی مزه بود دیگه باید چکار میکردم چرا مرغام خوب نمیش

زیره و پودر انبه خیلی توی مرغ خوب میشه

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مرغ و پیاز و هویج و فلفل دلمه رو با هم میذارم سر گاز

روغن و ادویه نمک و رب هم میزنم بهش درشو میذارم ۱ساعت همینجور زیرش روشنه و با آب خودش میجوشه

بعد یه کم آب اضافه میکنم

همیشه خوشمزه میشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

ادویه مخصوصشوبگیر،خیلی خوش عطر می‌کنه مزشم‌عوض میشه

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

زیره و پودر انبه خیلی توی مرغ خوب میشه

زیره رو ترجیحا به همه خورشت ها یک ساعت قبل از سفره انداختن اضافه کنید خیلی عطرش بیشتر تو غذا در میاد

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

به این روش درست کن عاشقش میشی 

پیاز درشت خرد کن کف تابه مرغارو بچین روش ادویه هایی که استفاده میکنی بریز چندتا پر کوچیک فلفل دلمه چند تیکه هویج یکی دو حبه سیر و چندتا آلو بخارا و  کره و روغن هم بریز 

یکمم رب سرخ کن و نصف لیوان اب بریز روشو اصافه کن به تابه بعلاوه زعفرون دم کرده 

یه ساعت رو شعله کم بذار بعد مرعارو پشت و رو کن هر بیس دیقه از سسش بریز روشون 

محشره

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ...