2777
2789
عنوان

کیست سر جنین و ریسک تروزومی ۱۳۰۰

12634 بازدید | 134 پست

سلام خانما

تو غربالگری اول ریسک تروزومی ۱۳۰۰ بود و انومالی دوتا کیست ۱۰ میلی و ۵ میلی تو سر جنین روئیت شد

پریناتولوژیست رفتم اصلا امیدوار کننده حرف نزد گفت اگه یکیش بود نیاز به پیگیری سفت و سخت نداشت اما هر دو مشکوکه و باید ماه دیگه آنومالی دقیق تری انجام بشه 😢😢😢

کسی این مشکل داشته ؟؟؟؟

گر نگهدار من آن است که من میدانم ..... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .....صلوات لطفا 😍😍😍
من شنیدم کیست های سر جنین اب میشه خودش ان تی ات عددش چند شد؟/

نرمال بود ۱/۴

کیستشم اگه پایین ۱۰ بود امیدوار کننده تر بود

گر نگهدار من آن است که من میدانم ..... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .....صلوات لطفا 😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر منم ریسک سندرم داون بچش بالا بود. غربالگری دوم هم یه حفره تو مغزش دید. سلفری رفت بچش سالم بود. یکماه بعدش دوباره سونو رفت حفره مغز بچه پر شده بود. فقط طفلی خواهرم دو ماه بارداری رو تو استرس بود. دو ماه دیگه هم بچش بدنیا میاد. 

دو سه هفته دیگه برو سونو هیچ خبری ازشون نیست، جایی سونو برو که مختص جنین باشه،

انشاالله تروخدا دعا کنید

دکتر گفت کیست احتمال زیاد جذب میشه اما ممکنه بعداز هفته ۲۲ تازه یه سری نشونه تو بدن جنین خودشو نشون بده 

۱۳۰۰ ریسک بالاس ؟؟

اگه به تنهایی همین بود ریسک پایین محسوب میشه اما به خاطر کیست خطر بالا برده

یکراست برو یا امنیو سنتز یا سل فری  بیخود منتظر غربالگری دوم نباش کیست ها هم اغلب نرمالن و رف ...

هفته ۱۹ رد کردم بی فایده اس

نه عزیزم الکی نگران نباش

عدد ان تی ات که خداراشکر خوبه

ریسک تریزومی ات هم که شکر خدا خوبه

این حفره ها هم تا دو هفته دیگه پر میشه عزیزم

مطمئن باش فقط جای خوب برو سونو

توکل بر خدا

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
نه عزیزم الکی نگران نباش عدد ان تی ات که خداراشکر خوبه ریسک تریزومی ات هم که شکر خدا خوبه این حفر ...

دارم از استرس میمیرم

کل بارداری من استرسهای شدید بود خدا به خیر کنه