2777
2789
عنوان

دعواها و بحثای دوران عقد

4452 بازدید | 41 پست

سلام عزیزان شبتون پر از ارامش

ی ساله عقدکردم ولی خوشی ندیدم همش بحث و ناراحتی داریم 

همدیگرو دوسداریم و سریع اشتی میکردیم ک اونم داره کمرنگ ترمیشه 

حرف جدایی بینمون زیاد زده میشه

بعضی وقتاارزوی جدایی دارم

شوهرم درکل خوبه تحقیقم کردیم همه تایید کردن اما روحیاتش بامن فرق داره

اصلا منو نمیبره بیرون خیییلی دیر به دیردیدنم میومد الانم ک عزیزاش فوت شدن کلا....

قبلا روزی دو بار ز میزد اما هیچوقت نمیگف بپوش بیام دنبالت همش خودم ازش میخواستم

در کل مغروره خودشو میگیره بااینک ازنظر ظاهری خ خ خ خ ازم پایینتره

خیلی لجبازه میخواد حرف خودش باشه همش

بسیجیه عاشق سیاسته برعکس منه 

این هفته قراره بریم ماه عسل اما عنوزم اردید دارم تو انتخابم

بم میگه اخلاقت بام بد باشه ضررمیکنی قبلا خ تهدیدم میکردم اما الان میگه خوب باشی زندیگتو بهشت میکنم بدباشی بدترت میشم

خسیس نیس اما حتی ی شارژم تاحالا نگفته برات بفرستم

جایی کارداشته باشم عمرا منو ببره برسونه

دوسداره فقط بگم چشم

ملاک هاتون برای ازدواج چی بود ک جواب مثبت دادید و موافقت کردید ؟؟؟؟؟

وجه اشتراک هاتون چی بود؟؟؟

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خداشاهده سه سال عقد موندم یه روز نشدگریه نکنم یه روزنشد دعوانکنیم.همینکه عروسی کردیم زیریه سقف رفتیم همدیگروشناختیم وخیلی خوبیم والان میگم حیف کاش اصلاعقدنمیموندم. وبیشتردعواهامونم سرمادرش وخونوادش بودکه نمیگذرم ازشون خداجوابشونو بده

من شوهرمو خیلی عوض کردم البته خودشم خاست

پریشب ب من همچین حرفی زد

گفت خوب باشی خوبم و زندگیو بهشت میکنم واست

ولی اگه الکی گیر بدی و بهونه بگیری و اذیتم کنی ممکنه ی کاری کنم هم خودم پشبمون شم هم تورو پشیمون کنم 

ی چیزایی لنگ میزنه اما خودمم نمیفهمم چیه ☹️

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 

ببین وقتی اینقدر با هم اختلاف داری و روحیاتش باهات جور نیست قشنگ برو مشاوره و حسااااابی فکر کن و ب خودت فرصت بده تا بتونی بهترین تصمیم رو بگیری ... 

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖