2777
2789
عنوان

خانم ها چند لحظه میاین مخصوصا خانم های باردار

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 23 پست
از بتا ندادم فقط از مثبت و منفی دادم

منظورم همون ارمایشت هست.

چندم سیکلت مثبت شد؟

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
یعنی اول که رفتم ۵ هفته بودم و فقط کیسه ی اب بود . بعداز ۲ هفته گفت ۶ هفته هستم جنین هست ولی قلب ند ...

واای خدا نکنه منم اینجوری بشم😢😢😢😢 خب منم الان که اینجوریم😢😢

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم همون ارمایشت هست. چندم سیکلت مثبت شد؟

۹ روز از پریودیم گذشته بود ۷ فروردین باید میشدم که نشدم

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
۹ روز از پریودیم گذشته بود ۷ فروردین باید میشدم که نشدم

پس ان شاالله سونوی اولی اشتباه کرده  وسن رو دقیق نگفته.

منم تو این بارداری  ۱۰ دوز از تاریخ پریودم گذشته بود که حوابم مثبت شد چون مثل شما لقاح

دیر انجام شده بود.

به هر حال سونوی واژینال دقیقتره.

شما هم فقط باید صبر کنی و اصلا استرس نداشته باشی.

با توکل بر خدا سونوی بعدی صدای قلبش هم میشنوی.

من تو این بارداری با وحود لکه بینی  به حساب پریودم ۲ ماه که گذشت اولین سونو رو رفتم تا بیخودی استرس نگیرم و خوشبختانه تو اولین سونو که میشد ۷ هفته صدای قلب رو شنیدم.

با این که ۳ هفته از تاربخ پریودم  عقبتر بود ولی چون قلب داشت باوجود لکه بینی و خونریزی فقط استراحت کردم و شیاف استفاده کردم و بقیش رو سپردم به خدا  و تا سونوی ان تی هیچ سونویی نرفتم که خوشبختانه تو اون سونو هماتوم هم رفع شده بود و الحمدالله الان هفته ۲۰ رو رد کردم.

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
پس ان شاالله سونوی اولی اشتباه کرده  وسن رو دقیق نگفته. منم تو این بارداری  ۱۰ دوز از تار ...

خب خداروشکر که شما مشکلتون رفع شده.پس منم میتونم امیدوارم باشم؟یعنی این سونو امروز رو مد نظر بگیرم که گفته ۶ هفته.میترسم رشدش کم باشه یه موقع خطر نداشته باشه

خب خداروشکر که شما مشکلتون رفع شده.پس منم میتونم امیدوارم باشم؟یعنی این سونو امروز رو مد نظر بگیرم ک ...

عزیزم فقط توکل کن بر خدا و استرس نداشته باش .خود این استرس هم روی رشد جنین اثر بد میزاره.

ان شاالله به سلامتی نی نی رو بغل بگیری.

عزیزم فقط توکل کن بر خدا و استرس نداشته باش .خود این استرس هم روی رشد جنین اثر بد میزاره. ان شاالله ...

تورو خداوبرام دعا کن😢😢

گفتم که برا منم یه هفته اینور اون ور گفتن نگران نباش طبیعیه

اهان مرسی.من خودمم اینروز حساب کردم طبق امپولی که زدم برا ازاد سازی تخمک و اقدامی که بعدش داشتم ۶ هفته و دو سه روزم هس.اخه من پلی کیستیکی بودم باید امپول میزدم برا اینکه تخمک ها ازاد بشن شب چهاردهم پریودیم امپول زدم که میشد ۱۹ اسفند ماه که از فرداش من اقدام داشتم که طبق گفته پزشک بارداری من دیر انجام شده که فک کنم همون بین ۲۰ اسفند تا ۲۵ یه روزش گرفته بخام مینگینش حساب کنم ۲۳ گرفته باشه الان دقیقا ۶ هفته و دو روزم