2777
2789

من دو هفته پیش لک دیدم دکتر خودم نبود رفتم یه دکتر دیگه سونو شکمی کرد گفت زیر جفتت خونریزی کرده و استراحت کن تا قطع بشه و گفت لقاح دیر صورت گرفته الان ۵ هفته ۲روزت هست الان دو هفته گذشته من رفتم دکتر خودم سونو واژینال کرد گفت حاملگیت دیر صورت گرفته کیسه اب هست کیسه زرد هم تسکیل شده الان ۶ هفته هستی اما من به حساب سونو قبلی گفتم ۸ هفته هستم اصلا گیج شدم اینجور مواردی ممکنه پیش بیاد گفت دو هفته دیگه بیا برا تشکیل قلب.عصبی شدم واقعا میشه راهنماییم کنید

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم تو اقدام بودى؟ پريودى و تخمك گذاريت منظم بود؟ 

اره تو اقدام بودم پلی کیستک بودم که دکتر بهم گفت معمولا کسای که پلی کیستیک هستن دیرتر لقاح صورت میگیره.نه منظم نبودم کلی این دوماه اخر منظم شدم

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
به حساب پریودت چند هفته ای؟

۸ هفته

نگران نباش استرس مثل سمه ان شاالله صدای قلبش رو میشنوی و دلت اروم میشه اره بابا یکی دو هفته اینور ...

واقعا گیج شدم دو هفته پیش بهم بگن ۵ هفته و ۲ روز الان بگن ۶ هفته؟خیلی عصبیم دارم دیوونه میشم بخدا

۸ هفته

من بارداریه قبلیم سونوهام رشد داشت ولی رشدش کمتر از چیزی بود که باید و متاسفانه سقط شد.

این بارداری دیر رفتم سونو و صدای قبش رو شنیدم ‌البته تو این بارداری هم تاریخ  سونو از پری ۳ هفته عقبتره جون منم پریودام نامنظم بود و لقاح دیر انجام شده از اول هم تا ۱۱ هفته به خاطر هماتوم لکه بینی داشتم.

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
من بارداریه قبلیم سونوهام رشد داشت ولی رشدش کمتر از چیزی بود که باید و متاسفانه سقط شد. این بارداری ...

من قسمت اول پیامتون متوجه نشدم یعنی چی سونوهام رشد داشت ولی رشدش کمتر بود؟بعدم چجوری سقط شد تو چند هفته بودین که سقط شد

اره تو اقدام بودم پلی کیستک بودم که دکتر بهم گفت معمولا کسای که پلی کیستیک هستن دیرتر لقاح صورت میگی ...

نگران نباش يكى دو هفته كم و زياد ممكنه بشه سن جنين اوايل يكم بگذره سن دقيقش معلوم ميشه 

دو هفته صبر كن با خيال راحت و دل خوش ايشالله صدا قلبشم ميشنوى 

فقط مامان من يك حرف خوبى ميزنه هميشه ، من طول كشيد تا به حرفشرسيدم ... اونم اينكه تا جاى بچه سفت نشده اصلا لازم نيست به كسى بگى حامله اى... هم چشم نميخوره ، هم اگه چيزى بشه خدايى نكرده، مردم كلا بى خبر باشن بهتره..

من قسمت اول پیامتون متوجه نشدم یعنی چی سونوهام رشد داشت ولی رشدش کمتر بود؟بعدم چجوری سقط شد تو چند ه ...

یعنی اول که رفتم ۵ هفته بودم و فقط کیسه ی اب بود .

بعداز ۲ هفته گفت ۶ هفته هستم جنین هست ولی قلب نداشت ۲ باره ۲ هفته ی بعد رفتم  ۸ هفته بود ولی بازم قلب نداشت و ۲ هفته ی بعد بازم ۸ هفته و قلب نداشت که تو بیمارستان با شیاف سقطش کردم‌

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
من قسمت اول پیامتون متوجه نشدم یعنی چی سونوهام رشد داشت ولی رشدش کمتر بود؟بعدم چجوری سقط شد تو چند ه ...

بتا چندم سیکلت مثبت شد؟

نگران نباش يكى دو هفته كم و زياد ممكنه بشه سن جنين اوايل يكم بگذره سن دقيقش معلوم ميشه  دو هفت ...

من فقط دلم برا شوهرم میسوزه😢😢😢 بعدم همش میگم نکنه سونو قبلی درست بوده سونو الان اشتباه بگه الان تو ۸ هفته باشم این دکترم نفهمه پوچ باشه.همش این فکرا تو ذهنمه.

بتا چندم سیکلت مثبت شد؟

از بتا ندادم فقط از مثبت و منفی دادم