2777
2789
خیلی ناراحت کننده است از همه چیز بگذری اولویتت بشه یه نفر تلاش کنی موفق شه و آخرش اون یه نفر گند میز ...

پست فطرت مرتضی

خیلی قدر نشناسه

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین🖤 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا دختر احمقی بود

کل فیلم فقط برای حرص دادن طراحی شده😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

من دیشبشو ندیدم امشبم تازه روشن کردم قبلش چی شده

من چندسال پیش دیدم

بازم میبینم

هیچی گلرخ تموم خودشو و اموالش وقف این مرتضی کرد و درس خوند مرتضی و همه اینا

گلرخ پابه پاش کار کرد

آخر رو میکنه تو صورت گلرخ میگه تو دهاتی من نمیخامت و عاشق شدم

اون دختر همکلاسی هم بخاطر خارج رفتن مخ مرتضی میزنه و ازدواج میکنه و میره خارج

بعد مرتضی فلج میشه و پیر میشه باز گلرخ جمعش میکنه .امان از زن ساده

یاد خودم میوفتم صادقانه موندم پشتش تا بره دنبال درس و دانشگاه اونوقت میرفت بادخترا دور دور

شوخی نکن شوهرت یا رلت؟

خودشم مقصر بود باید پابه پای شوهرش درس میخوند. دقیقا خواهر کنم همین طور به فنا رفت پای کسیکه فقط با ...

چقدر تلخ و سخت

وای خدای من

طلاق کرفتن؟

ساده و احمق .واقعااااا

گلرخ مجبورش کرد درس بخونه و کنکور بده

خودش انتخاب رشته کرد و پزشکی زد براش

تو روستا،جون کند با بچه هاش

پولدارتر و خوشگل تر بود از مرتضی

واقعا مرتضی گربه صفت بود

گلرخ مجبورش کرد درس بخونه و کنکور بدهخودش انتخاب رشته کرد و پزشکی زد براشتو روستا،جون کند با بچه هاش ...

تنبول شل بود این مرتضی

قدر نشناس بود

بی صفت بود

اشغال بود

مرتضی اینقدر پست و سست عنصر که بچه داره و تنش میخاره

تمام کسایی که زود ازدواج میکنن پشیمون میشن.تازه مرتضی که خودشم از اول زن نمیخواست بدبخت بزور گلرخ رو انداختن بهش.بعدم گلرخ تقصیر کار بود حالا که میبینی شوهرت دکتر شده یکم خودتو عوض کن طرز لباس پوشیدن حرف زدن.همش صورتش غمگینه همش آهو ناله میکنه هر مردی باشه زده میشه

شوخی نکن شوهرت یا رلت؟

شوهرم.. رل کیه دیگه.. ازدواج کردیم نمیدونستم سواد نداره مدرک جعلی اورد که سیکلم.. گفتم اشکال نداره.. هفت سال بعد فهمیدم تا پنجم ابتدایی خونده و دراصل بیسواده.. پشتش واستادم.. درس خوند رفت دانشگاه نگفتم چرا دروغ گفتی گفتم اشکال نداره بخون.. بعداون واصلا قبلش بلاهایی سرم اورد.. سریال ازیاد رفته منو خیلی داغون کرد.. شوهر من ولی ولم نکرد موندو زجرم داد

این سادگی نیست حماقته

مهربونی نیست خریته

هرکس دیگه جای مرتضی بود گلرخ این همه وقیحش میکرد همینطوری جوابش رو میداد

گلرخ عملا خودش رو قربانی کرد پای مرتضی از خودش دله ساخت تا اون بالا بره

کاملا واضح بود آخرش این میشه

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...