2777
2789

عنوان منظور دار نوشتم بیایید حقیقت

شب یلدا تو مدرسه اردو داریم

یه اردویه چرت میخوان ببرن تالار با لباس مجلسی و اینا راستش لباس مجلسی مناسب ندارم و اصلا داشتمم معذبم خب اونا فقط با لباس بیرون و فرم منو دیدن و.... از طرفی نمیدونم چجوری دوستامو بپیچونم

خالم یه تعارف زد زنونه بریم شمال چهارشنبه تا یکشنبه

خیلی دوست دارم برم هم اردو پیچونده بشه هم هوا سرده دوست دارم بارش بارون تو دریارو ببینم

خلاصه اعصابم خورده چیکار کنم مامانم راضی شه🫠

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

شمال بارون نمیاد

هواشناسی سیل پیش بیینی کرده که

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای کدوم شهر

شمال و شمال غربی وارد کشور میشه از دوشنبه شب تا پنجشنبه

یهویی جلوش بزن زیر گریه گریه کن هرثانیه تا بزاره

وا

گریم نمیاد نمیدونم چیکار کنم

واگریم نمیاد نمیدونم چیکار کنم

پیاز خورد کن اتاقت چشاتم هی بمال قرمز شه اشک مصنوییم بگیر کارو جمع میکنه

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️

پیاز خورد کن اتاقت چشاتم هی بمال قرمز شه اشک مصنوییم بگیر کارو جمع میکنه

چششم