2777
2789
عنوان

توپ دخترم با فوت محکم باد کردم الان

515 بازدید | 17 پست

محکم فوت کردم از صبح سرم درد میکنه ممکنه خطرناک باشه؟ تا به حال اینطوری نبودم سری قبل همسرم بادش کرد

اندوهت را بتکان... جهان منتظر نمی‌ماند تا تو حالت خوب شود🌻🦋.

اگه من بودم دیوونه میشدم دیگه هیچوقت اینجوری باد نکن. اگر جای تو بودم دیگه هیچ وقت نمیکردم هرگز. دستکاه باد کن بگیر

کاربری چهارممه تا الان سه بار قطع دسترسی شدم🥲 قبلا که تعلیقی ها موقتی نبودن اینجا بودم

اره ب سرت فشار اومده عزیزم.منم چن تا توپ کوچیک دارم نرم هستن،بادشون خودبخود رفته،میتونم خودم فوت کنم یا با ناسوس بزنم باد؟

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه من بودم دیوونه میشدم دیگه هیچوقت اینجوری باد نکن. اگر جای تو بودم دیگه هیچ وقت نمیکردم هرگز. دست ...

یعنی خطرناکه؟

اندوهت را بتکان... جهان منتظر نمی‌ماند تا تو حالت خوب شود🌻🦋.
یعنی خطرناکه؟

نمیدونم من خیلی حساسم خیلی میترسم اگر به مغزت فشار اومده باشه چی. من خیلی میترسم

کاربری چهارممه تا الان سه بار قطع دسترسی شدم🥲 قبلا که تعلیقی ها موقتی نبودن اینجا بودم

یعنی برم دکتر؟

نه من خیلی حساسم میترسم وسواس دارم اما توهم دیگه هیچ وقت بادش نکن. اکر سردرد تا دو روز بیشتر موند برو دکتر و علایمت بدتر شدن.

من یه سری بیست تا بادکنک پشت سرهم باد کردم😐

سرم درد گرفت

احساس میکردم توی سرم خالیه😂

ولی خوب شد بعدش

نترس ان شاالله چیزی نیست

بازم اگه خوب نشدی یه دکتر برو

ولی خوب میشی نترس

درک میکنم که نگران شدهاید، مخصوصاً که قبلاً این حالت را تجربه نکردهاید. سردرد بعد از فوت کردن محکم یک جسم (مانند بادکنک یا توپ) اتفاقی است که برای برخی افراد پیش میآید و در بیشتر موارد خطرناک نیست، اما لازم است که دلایل و علائم هشدار را بشناسید.

### **دلایل احتمالی سردرد شما (حالتهای رایج و بیخطر):**

1. **افزایش ناگهانی فشار داخلی (مانور والسالوا - Valsalva Maneuver):**

* وقتی شما با دهان بسته و با فشار زیاد هوا را به بیرون میدمید (مثل باد کردن توپ)، فشار داخل قفسه سینه، شکم و سر شما به شدت و به طور ناگهانی بالا میرود. این افزایش فشار میتواند به رگهای خونی کوچک در سر فشار بیاورد و باعث یک سردرد موقتی شود که به آن **"سردرد ناشی از فعالیت" (Exertion Headache)** میگویند. این شایعترین دلیل است.

2. **فشار به عضلات صورت و گردن:**

* برای ایجاد چنین فشاری، شما عضلات صورت، فک و گردن خود را به شدت منقبض کردهاید. این انقباض میتواند باعث سردرد تنشی (Tension Headache) شود.

3. **فشار به سینوسها:**

* فشار هوای زیاد میتواند به سینوسهای شما نیز فشار وارد کند و باعث ایجاد درد در ناحیه پیشانی و گونهها شود.

### **چه زمانی باید نگران شوید و به پزشک مراجعه کنید؟ (علائم خطر)**

اگرچه احتمال آن بسیار کم است، اما در موارد نادر، این افزایش فشار ناگهانی میتواند یک مشکل زمینهای جدی را آشکار کند. **اگر هر یک از علائم زیر را دارید، حتماً و فوراً به پزشک یا اورژانس مراجعه کنید:**

* **شروع ناگهانی و انفجاری سردرد:** اگر سردرد شما در عرض چند ثانیه به شدیدترین حالت ممکن رسید (اصطلاحاً **سردرد رعدآسا یا Thunderclap Headache**). این حس شبیه به "خوردن یک ضربه ناگهانی به پشت سر" توصیف میشود.

* **شدت بسیار زیاد درد:** اگر این "بدترین سردردی است که در تمام عمرتان" تجربه کردهاید.

* **همراه بودن با علائم دیگر:**

* حالت تهوع و استفراغ

* سفتی و درد گردن

* تاری دید یا دوبینی

* گیجی یا کاهش سطح هوشیاری

* ضعف در یک طرف بدن یا صورت

* مشکل در صحبت کردن

* **عدم بهبودی:** اگر سردرد شما با استراحت و مسکنهای معمولی بهتر نمیشود یا به مرور زمان بدتر میشود.

### **چه کاری انجام دهید؟**

1. **استراحت کنید:** در یک اتاق آرام و کمنور بنشینید یا دراز بکشید.

2. **مایعات بنوشید:** کمی آب بنوشید تا بدن شما هیدراته بماند.

3. **کمپرس سرد:** یک پارچه خنک یا کمپرس سرد روی پیشانی یا پشت گردن خود قرار دهید.

4. **مسکنهای بدون نسخه:** در صورت عدم وجود منع مصرف، میتوانید از مسکنهایی مانند استامینوفن یا ایبوپروفن استفاده کنید.

**نتیجهگیری:**

به احتمال بسیار زیاد، سردرد شما به دلیل افزایش فشار ناشی از فوت کردن محکم است و یک سردرد تنشی یا ناشی از فعالیت است که طی چند ساعت با استراحت بهبود مییابد.

اما چون اولین بار است که این حالت را تجربه میکنید و نگران هستید، **به علائم خود به دقت توجه کنید.** اگر سردردتان بسیار شدید شد یا هرکدام از "علائم خطر" که در بالا ذکر شد را دارید، ریسک نکنید و حتماً به پزشک مراجعه کنید.

امیدوارم به زودی بهتر شوید.