2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر بهم زدین کلا و دیگه نمیخوای زنش بشی نه نگو به نظرماما اگر دعوا کردین که اشکال نداره تبریک بگو حت ...

من می گم نکنه این چند وقت به مادرش هم گفته تموم شد همه چی بعدا بگن خودش گفته تموم خودش هم زنگزده ولی واقعا مادرش زن خوبیه نمی دونم چی کار کنم

اره چ ربطی ب مادرش داره

من می گم نکنه این چند وقت به مادرش هم گفته تموم شد همه چی بعدا بگن خودش گفته تموم خودش هم زنگزده ولی واقعا مادرش زن خوبیه نمی دونم چی کار کنم

آره زنگ بزن به خود مادر نامزدت

من می گم نکنه این چند وقت به مادرش هم گفته تموم شد همه چی بعدا بگن خودش گفته تموم خودش هم زنگزده ولی ...

پس اگر اینطوریه زنگ بزن به مامانش تبریک بگو و بهش بگو از دست پسرش خیلی ناراحتی اما اون رو مثل مادر خودت میدونی و شرمنده ای که براش کادو نگرفتی و فقط زنگ زدی

خدا🪴🦋میشه برای خواسته ام یه صلوات بفرستی مهربون💕🌱

هرکسی شان و شخصیت خودش رو نشون میده با رفتارش. تم هم در حد شان خودت رفتار کن. مادرش اگر بهت بدی نکرده تو دعوای شما بی تقصیره پس حتما تبریک بگو ولی خیلی گرم و صمیمی نباش در حد رعایت احترام و به جا آوردن وظایف اجتماعی. اینجوری پس فردا رفتین زیر یک سقف بهش یاد میدی دعوای زن و شوهر به کسی جز خودتون مربوط نیست و متقابلا اون هم باید احترام خونواده ات رو داشته باشه.

من می گم نکنه این چند وقت به مادرش هم گفته تموم شد همه چی بعدا بگن خودش گفته تموم خودش هم زنگزده ولی ...

به نظرم زنگ بزنی بهتره ..بهش احترام گذاشتی اینطوری

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

یعنی همه چی تموم شد قطعی؟

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره