2777
2789

خونه ک خریدم طلا هام ۱۴۰۰فروختم الان قیمت خونه بالا نرفته هیچ پایین هم اومده بعد قیمت طلاهم همین الان ۲۸۰۰هست خیلیییی پشیمونم افسرده شدم خونه که گرفتم جای پرت و خلوتیه امکانات نداره نقشه خوب نیس چون اون موقع با پولم همین یدونه جور بود که کاش نمیشد تاپیکشم هس اگر میموندم الان خونه خوب با امکانات و محل متوسط میخریدم خاک تو سرم هیچ امیدی ندارم ماهی بیست میلیون هم قسط وام طلاهارو میدم

توروخدا بگین با این حال چه کنم

پسرم نه ماهشه اصلا حوصله ش ندارم میدونم گناهی نکرده دست خودم نیس

شوهرمم منو مقصر میدونه میگه خدا ذلیلت کنه من نمیخاسم بخرم😂

من که آرامش داشتن خونه رو به تن لرزه داشتن طلاکه حالا دزد ببره یا نه ،ترجیح میدم

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب منم خیلیییی ضرر کردم اما چاره چیه نباید بشینیم فکر کنیم و خودمون رو داغون کنیم من صد گرم وقتی گرمی هفتاد هزار تومن بودم فروختم برا خونه ای که الان ازش نفرت دارم و شصت گرم وقتی ۳۶۰۰ بود فروختم

الانم صاحب خونه شدی اینجوری بهش نگاه نکن طلا خب قیمت جهانی رفته بالا ولی نگهداری طلا واقعا سخته الان ...

اخه لامصب خونه مو هم دوس ندارم اگر مورد علاقه م بود میگفتم جهنم دوسش دارم اما خیلی دور از شهر قسط داره و نمیدونم از مستاجری این اشتباه کردم شوعرم بدبخت نمیخرید

وااافکر کن طلات تو جیبته و مستاجری🤦♀️

من ۱۰۰ گرم فروختم وقتی طلا گرمی ۶ بود و ماشین مورد علاقمو گرفتم.صد بارم برگردم باز همین کارو میکنم.

زیاد فکر نکن زود پیر میشیا.خیلی از ماها بلد نیستیم زندگی کنیم و لذت ببریم از زندگی تمام عمر مثل مورچه فقط جمع میکنیم

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

خوب منم خیلیییی ضرر کردم اما چاره چیه نباید بشینیم فکر کنیم و خودمون رو داغون کنیم من صد گرم وقتی گر ...

اوو من خیلییی فروختم نزدیک ۲۲۰گرم الان نزدیک ۱۰۰گرم سال ۹۷ جفتشم خیری نداش

نه میگم کاش الان میخریدم چون خونه مد نظرم الان قیمتش جوره با طلاها طلاهام نصف قیمت دادم رف

دیگه دنیا همینه عزیزم همه ما یه جاهایی ضرر کردیم یه جاهای سود. فکرشو نکن انشالله بازهم میخری .از بچت لذت ببر

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم