2777
2789
عنوان

دهه نودی ها واقعا نسل افتضاحین

| مشاهده متن کامل بحث + 1882 بازدید | 136 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید اینو میگم ولی میتونی به همه نسبتش ندی الان خواهر من دخترخالم و پسر خالم دهه نودی هستن ولی هیچ ...

من میگم که اگه نسل دهه نودی هارو درصد بندی کنیم هفتاد درصدش اونطورین

ماهم برای نسل های قبل بد بودیم 💔

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

دوستای بد نداشته باشن همین میمونن من هشتادیم و اکثر همسن هام مسخره میکنن چون خیلی از دنیای دوستام دو ...

هر ۳ رو خصوصی کم جمعیت فرستادم که نظارت بالایی دارند. ولی توی جلسه اولیا،معلم هاشون گفتن یکی دوتا نخاله توی کلاس هست که مسائل مثبت۱۸ رو میدونن و تیکه میندازن و با خانواده هاشون صحبت کردیم. از اونا میترسم.

بله،دقیقا بچه های منم گاها میگن دوستامون مسخرمون میکنن که با سرویس میریم و میایم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

من دهه هفتادیم شصتیا وپنجاهیا به ما میگفتن عجیب غریب مابه هشتادیا الانم به نودیا کلا تو ایران از وقتی که من چشم بازکردم همین رسم بوده هرنسلی که میاد قبلیا بهش میگن گودزیلا وفلان وبهمان

وگرنه ازاینا تو هرنسلی هست اون موقع ها سرشونو نیبریدن بعدتر میشدن دختر فراری بعداز اون بعضیا بلاگر بعضیا کنارخانواده اما از نظر دیگران معلوم الحال کلا فقط اینجورآدم ها به چشم میان بقیه هم کل اون نسل رو باکارای اون افراد قضاوت میکنن

به خوبی خودت ببخش

زی زی جون خیلی وقته تو تاپیک مینیمالیستی ندیدمت...میدونی تاپیک جدید زدیم و چالش گذاشتیم؟

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

هر ۳ رو خصوصی کم جمعیت فرستادم که نظارت بالایی دارند. ولی توی جلسه اولیا،معلم هاشون گفتن یکی دوتا نخ ...

سیسی همین که با اون دوتا صمیمی نشن کافیه و توی ذهنشون بدونن اونا آدمای بدین

دبیرستان و دانشگاه یه کم سخت تره فشار دوستای آدم ولی مهم اینه آیندشون خوب باشه نظر دوست ها مهم نیست

اگه برات ممکن بود خوابگاه نفرست در آینده