2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 35 پست
ببین سعی کن استراحت کنی مطلق اصلا کار سنگین نکنچیزی نخوری بد باشه برات اگر خدایی نکرده دیدی دردت بدت ...

کلا استراحت میکنم،من از روز لانه گزینی تا این این درد رو دارم،هی کم و زیاد میشه

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اشکال نداره استرس نداشته باش خودش سمهویارت شروع بشه بیشتر کلافه میشی پس سعی کن آروم باشی

خدا رحم کنه بهم،گاهی از درد به گریه میوفتم ولی پنج دقیقه بعد خوب میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
رعایت میکنم،ولی خونمون پله داره گاهی مجبورم برم بیرون،اینجوری پیش بره نه ماه از زندگی میوفتم

سعی کن ماه های اول زیاد پله بالا پایین نکنی

من زمانی که بارداربودم خونم طبقه ۳بدون آسانسور بودم

ما ۵بارداری بودم شوهرم میخواست بره مسافرت چندروز زیاد بالاو پایین کردم دهانه رحمم باز شد و خونریزی افتادم و استراحت مطلق مطلق شدم در حدی که زیرم لگن میگرفتن

سعی کن نهایتش هفته ای ۱بار بالاو پایین کنی

فعلا که درد داری رابطه هم نداشته باش

کلا استراحت میکنم،من از روز لانه گزینی تا این این درد رو دارم،هی کم و زیاد میشه

اگر از اول درد داری طبیعیه نگران نباش

مثلا من خودم اصلا درد نداشتم تا هفته آخر که خیلی دردم زیاد بود

اما بازم مراقب خودت باش و استراحت کن

ان شاءالله خیره و به سلامتی این دوران رو میگذرونی و نی نی ت به سلامتی میاد بغلت🌺

سعی کن ماه های اول زیاد پله بالا پایین نکنی من زمانی که بارداربودم خونم طبقه ۳بدون آسانسور بودم ما ۵ ...

مرسی عزیزم،اره ماما هم گف رابطه رو

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر از اول درد داری طبیعیه نگران نباش مثلا من خودم اصلا درد نداشتم تا هفته آخر که خیلی دردم زیاد بود ...

مرسی عزیزدلم،ممنون بابت کمکت🌹

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فدات عزیزم استرس هم هیچ نداشته باش سعی کن خودتو با کتاب و فیلم خوب و این چیزا سر گرم کنی

اره سعیمو میکنم،ولی گاهی دردش واقعا زیاده،که دودقیقه بعد آروم میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم طبیعیه البته فقط درد جزیی.حالا چه زمانهایی هست دراز کشی یا موقع حرکت و راه رفتن؟

دراز کشیدنی گاهی میشه،دودقیقه درد میکنه بعد آروم میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم از زمان لقاح تا تشکیل قلب درد شدید زیر شکم بحدی که درست نمیتونستم وایسم خم میشدم

دکتر تشخیص خارج رحم داد هی الکی این دکتر اون سنو

اخرشم خودش خوب شد هیچی استفاده نکردم استراحتم نداشتم