2777
2789
عنوان

با وجودی که شاغلم میخوام این کادورو بدم‌مادرم کم نیست عایا

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 26 پست
اسی من حقوقم از تو ۶ تومن کمتره ولی واسه مامانم طلا میخرم

وای چه عالی

در حد چند تومن؟

این ماه باید ۱۰ از حقوقم بدم همسرم قسط خییلی داره

برای رفت و آمدم هم هزینه میکنم

چیزی نمیمونه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخه نمیشه که 🥲

راستش من خودم روم نمیشه تولد خواهر زادم هم ۲۰۰ بدم.

آخه الان با ۲۰۰ تومن چی میدن..

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
وای چه عالی در حد چند تومن؟این ماه باید ۱۰ از حقوقم بدم همسرم قسط خییلی داره برای رفت و آمدم هم هزین ...

در حد ۶ تومن پلاک روز مادر داخل قلب نوشته مادر

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

چرا اینکارو میکنی؟

کی مهم تر و باارزش تر از مامانم تواین دنیا

وقتی این کاربیو زدم با خودم گفتم اصلا تاپیک نمیزنم 😁و فقط نظر میدم اما نتونستم دووم بیارم باز تاپیک زدم😫 راز دوستانی که صفر تاپیک دارن چیه؟🤔

وقتی که پول کمه حتما باهاش چیزی بخرید. حداقل نشون دهنده ی اون وقت صرف شده و فکری که بهش کردید هست.
و اینکه همسر هم شاید بتونه کمک کنه. به هر حال شما با هم توی یه خونه اون قسط ها رو برداشتید. و این هدایا و حفظ کردن روابط اجتماعی هم برای خانواده ی شماست. فقط که از طرف شما نیست.

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

چه جالب منم پنجشنبه تولد خواهر زاده هم هست نمیدونم براشون چی بگیرم

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤