2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

استارتر عزیز و بچه ها یه سوال؟

اگه کسی جای خوبی تو کرج مثلا خونه داشته باشه اقاعه ماشین بالای یک میلیارد داشته باشه زنش مثلا در حد تیبا دو

ی خونه تو شمال داشته باشن

درآمدشون ۱۰۰ میلیون در ماه باشه،اقاعه مدیر بازرگانی و خانمش کارمند دولت باشه جزو چه قشری محسوب میشن؟ ممنون میشم جواب بدین

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋

اگه هم پولدار باشه هم اونی باشه که عاشقشی عالی میشه 😂😂😂ما که پولش موقت نیست

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

من دارم فکر می کنم وقتی یه گوش معمولی یکو خرده ایه مگه اصلا آدم پولدارم داریم؟؟

چه ربطی داره یه میلیون پول خرد هم حساب نمیاد واسه یه پولدار واقعی

اصلا به قیمت گوشت فکر نمیکنن اینجور آدما

در میان آشنایانم ولی بیگانه ام🥲

زندگی پولدارا تو ذهن ما نمیگنجه مسافرت خارجی و کشتی کروز و خونه های اعیانی فکر کردی دغدغه اونا گوشت ...

این پولدارا هم برای اینکه پولدار بشن یه روزی صبح تا شب کار میکردند یه روزی ۶ صبح از خونه میزدن بیرون کار میکردن الکی ک پولدار نشدن نمیدونم چرا اینقدر پولدارارو قضاوت میکنید

این پولدارا ۶ صبح وقتی شماها خوابید میرفتن کار میکردن بدبختیشو کشیدن خدا هم دیده بهشون داده

ببخشید اینقدر طولانی شد

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم