2777
2789
خوب دیگه منمحرفمهمینه من دغذعه مالی ندارم خداروشکر ولی خوب همیشه تنهام حسرت یه سفر ۲روزه بدون اینکه ...

فکر کنم شما من باشی حرفت و شرایطت دقیقا عین همسر من هست ماهم مسافرت بیشتر از سالی دو الی سه بار نمیتونبم بریم دقیقه به دقیقه گوشی همسرم زنگ میخوره اونم میگه من نمبتونم. کارمو ول کنم شاگرد دل نمیسوزونه یا دزدی میکنه

اما من تنها جایی نمیرم با همسرم میرم همه جا هقته ای نصف روز وقت مبزاره مارو میبره بیرون بقیه هم شبا میاد با ماشین دور بزنیم درکل اونم تایمش برا ما کمه خوندم متنت رو انگار خودم نوشتم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره خب مثلا تاسوعا و عاشورا خوبه همه جا تعطیله

این دوروز و روز ۱۳ فروردین رو ناچارا تعطیل هستن اونم فکر نکنید بدون دغدغه،دارن به ارسالی های بعد ازاین تعطیلات وخرید فکر میکنن کلا سخته،مردم فکر میکنند پول که باشه همه چیز هست ولی خوب خیلی چیزارو نمیشه باپول خرید

خب حق داری چرا منتظر خاستگار بهتر نشدی

چون شوهرم اول که اومد خواستگاری خیلی بهم وعده داد منم خام حرفاش شدم واینکه دیدم اخلاقش خوبه جواب مثبت دادم گفت تاجایی که بتونم بهترین زندگی و برات فراهم میکنه ولی نتونست.. گفت پیشرفت میکنم زندگیمون خیلی بهتر میشه ولی نشد

فکر کنم شما من باشی حرفت و شرایطت دقیقا عین همسر من هست ماهم مسافرت بیشتر از سالی دو الی سه بار نمیت ...

خوب ماهمون هفته ای نصف روز یا یک روز شماروهم نداریم شبم ساعت ۱۰،۱۰ونیم همسرم میرسه خونه انقدر خسته وکلافه ست دلمنمیاد بگمپاشو ماروجایی ببر،وسط هفته یک روز ساعت ۹ونیممیاد مارو شام میبره بیرون یه دوری هممیزنبم وبرمیگردیم خیلی کمبود حضور همسرمو توخونه تومسافرت حس میکنم،من میرممسافرت با پسرم مهمونی تولد جشن هرجا باشه میرم همسرم همیشه میگه من نیستم قرارنیست شما پاسوز من بشید برید بگردید خوش بگذرونید من برای ارامش واسایش شما دارمتلاش میکنم

اینکه که دیگه اسمش زندگی نیستکی تضمین میمنه ما تا سال بعد زنده باشیم؟

من نگفتم تفریح و .... نکنید. همه چیز سر جای خودش. تفریح و پس انداز هر دوش لازمه .

بعضیا دار و تدارشون و میریزن تو حساب آرایشگرها و ....

خوب ماهمون هفته ای نصف روز یا یک روز شماروهم نداریم شبم ساعت ۱۰،۱۰ونیم همسرم میرسه خونه انقدر خسته و ...

ببین شما از اول خودت بد بارش آوردی بابد همون اول میگفتی من بدون تو مهمونی و مسافرت نمیرم به خدا اولا همسر منم میگفت خونه بابام برو تنها من ۱۱ شب میام من چندبار رفتم اما بعدش دیگه قطع کردم نرفتم گفتم باهم مبریم باهم میایم منم شده گاهی بدون همسرم مهمونی خونه اقوام خودم رقتم اما خیلی نبوده شما خودتو خیلی مستقل نشون دادی همین که همسرت خیالش راحته به خدا همسر. منو بزاری تو همون مغازه میخوابه آنقدر که دنبال کار اما باهاش خرف زدم گفتم بابد شده یه نصف. روز کامل از کارت بزنی برا منو دخترمون وقت بزاری بااینکه الان ضرر میکنه هفته ای یک روز میاد مارو ببره اما ارزش داره همه زندگی که کار نیست

ما آنقدر بخث داشتیم سر اینکه همش سرکار وقت کم میزاره اونم میکه من برا رفاه شما کار میکنم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......