2777
2789
عنوان

مامانم بهم میگه با بچت شبا خونم نمون ارامشمو بهم میزنی

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 45 پست
مگه غیر اینه تا یجایی ادم میتونه تحمل کنه مادر پدر ادم نیستن؟ یکی دیگه بچه بزرگ میکنه اونا چه گناهی ...

یعنی چی طفلک حالش بد بوده مگه از خوشی رفته ادم دیگه نمیتونه رو پدر و مادرشم حساب باز کنه،،همچین ادمایی از نظرم اصلا نباید بچه بیارن!

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مگه غیر اینه تا یجایی ادم میتونه تحمل کنه مادر پدر ادم نیستن؟ یکی دیگه بچه بزرگ میکنه اونا چه گناهی ...

آخه واسه یه شب؟اگر دائم شبا خونشون بود به چیزی.

ولی آخه یه شب؟

آن که را ارزش دهی انسان بماند آرزوست...

یعنی چی طفلک حالش بد بوده مگه از خوشی رفته ادم دیگه نمیتونه رو پدر و مادرشم حساب باز کنه،،همچین ادما ...

آخه آدم وقت سختی پیش پدر مادر نره پس به غریبه پناه بیاره؟عجب دنیایی شده

چطور ما بچه بودیم درس داشتیم ایل و تبارش یه هفته میومدن میومدن عیب نداشت با توله سگاشون ولی منی که بچشم زورش میاد

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.
آخه آدم وقت سختی پیش پدر مادر نره پس به غریبه پناه بیاره؟عجب دنیایی شده

بعد جالب اینجاس نصف کامنتا گفتن حق داشته!فقط دلم میخواد بدونم قراره چه پدر و مادرایی بشن لابد بچه رو از ۱۸ سالگی از خونه میندازن بیرون میگن وقتشه خودت خرجتو در بیاری ما دیگه وظیفه نداریم

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

بخدا ک حق داره . خودمم دوتا بچه دارم از دستشون دلم میخاد خودکشی کنم ولی نمیبرمشون خونه کسی

خستگی از دست بچه شیطون فرق داره با کسی که بیماره و پناه برده

میدونی سردرد میگرن چه جهنمیه؟

بخدا ک حق داره . خودمم دوتا بچه دارم از دستشون دلم میخاد خودکشی کنم ولی نمیبرمشون خونه کسی

پسر من خیلی ارومه یک سالشه مادرم کلا از اولم در حق من مادری نکرد

خستگی از دست بچه شیطون فرق داره با کسی که بیماره و پناه بردهمیدونی سردرد میگرن چه جهنمیه؟

پسر من خیلی ارومه

بعد جالب اینجاس نصف کامنتا گفتن حق داشته!فقط دلم میخواد بدونم قراره چه پدر و مادرایی بشن لابد بچه رو ...

انگار بچه وقتی ازدواج میکنه دیگه باید بره که بره...بعد همینا اگر مثلاً من بگم وای بچم اذیت کرد زدم رو دستش میگن چرا بچه آوردی و چرا زدی و لیاقت نداری و هزار حرف

اکثرا مجردن هم میخوان پدر و مادر تو خونه کمتر از گل نگن بهشون و هم خواهری برادر ی وقت نیان خونشون که آرامششون بهم نریزه

هرچقدر خودت خسته ای مامانت دوبرابر خستس پس اگه میکه ببر واقعا کم اورده وگرنه دشمنت ک نیست

من مریمم اسمم دیگه قابل تغییر نیست🥴هرکاربری میزنم تعلیق میشه بابا بسسسه دیگه🥴

قدیما مادرا نوه نگه میداشتن دخترا برن سرکار درس بخونن الان مادرا فقط فکر استراحت و رفیق بازی و چیدمان منزل و دورهمی و کافه رفتنن

مادر خودمم اصلا بچمو نگه نداشت تو این هفت سال شاید یه نصف روز گرفته باشه

بیخیال خدای ما هم بزرگه یه جراحی داشتم با بچمو خودم بردمش نشست تو بیمارستان تا جراحی ام تموم شد

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند