2777
2789

یکی از داداش هام به دلايلی چند سال پیش طلاق گرفت و از همون موقع داره مهریه میده و از ۱۴ تا گذشته الان دیگه لازم نیست بده درسته

نه ربطی نداره میتونه هزارتا سکه مهریه کنه و بگیره فقط اگه چهارده تاشو پرداخت کرده باشه دیگه زندان نمیبرنش قبلا ۱۱۴ تا بود

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زهی خیال باطل

تا قرون اخرو باید بده

قبلا با ۱۱۴ تا زندانی میشدن الان همون ۱۴ تا هم زندان نداره فقط پابنده.

بگو بده بده هنوز جا داری

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

نه هزار تا رو نمی تونه ۱۱۴ تا می تونه بگیره بیشتر از اون نمیشع

مهریه سقف نداره

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

با ی وکیل صحبت کنید سرخود کاری انجام ندین

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

نه عزیرم بزنن نت بخون سقف مهریه رو ۱۱۴ تا تعیین کردن از خیلی ساله

اونم قضیش مثل همین ۱۴ تا بود تا ۱۱۴ تا پرداخت میکردن زندان نداشت بعضیها مثل الان که فکر میکنن فقط ۱۴ تا شده فکر میکردن اون موقع هم ۱۱۴ تا شده

اونم قضیش مثل همین ۱۴ تا بود تا ۱۱۴ تا پرداخت میکردن زندان نداشت بعضیها مثل الان که فکر میکنن فقط ۱۴ ...

من تو نت خوندم که ۱۱۴ بیشتر رو نمی تونه بگیره هر چند تا سکه بزاری فقط ۱۱۴ تا تعلق میگیره

من تو نت خوندم که ۱۱۴ بیشتر رو نمی تونه بگیره هر چند تا سکه بزاری فقط ۱۱۴ تا تعلق میگیره

نه اشتباهه قبلا سقف کیفریش ۱۱۴ تا بود الان شده ۱۴ تا متاسفانه