و از کدوم کاربری بدتون میاد🤧😁 از کدوم کاربر خوشتون میاد 😍❤️
:شاید مسیرمون یکی نبود اما...ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی .. هیچ کس صداش، چشماش، بدنش ورفتارش مثل تو قشنگ نیست هیچ کس هیچ وقت برام تو نمیشه 🩵دلم با ماندن بود راه اما با رفتن ؛و تو ندانستی چه رنج بزرگیست کشیدن تن خسته ای که خواهان ماندن بود ... در این پریشانی مبادا فراموش کنی که دوستت دارم ... 🥲🩵(( و تو یه تیکه از قلب منو کَندی و برای تا ابد با خودت بردی جآن دل). قَلبِ مَن دَر چَشم هایِ زیبایَش جاماند... ♡به هر دل بستنم عمری پریشانی بدهکارم ...نبایددل به هر کس بست اما دوستت دارم. ...و خاطراتی که تکرارش آرزوست🥲💔😍
مه لقا با اون وکیلع ازدواج کرد به قول خودش حالا این آشنای شما واقعا اسم زنش مه لقا بود؟
همه کاربرا بهش گفتن ازدواج نکن
خودش میگفت میخوام ردش کنم
وکیله مجرده
اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
ازخواب که پاشدم گوشیم بالا سرمه یه چک میکنم.بعد گوشی به دست صبحونه میخورم با پسرم.بعد گوشیم میذارم ر ...
خیلیم عالی😂
اما شما حداقل کاربر معروف نیستی
دیگه کاربری که تو این سایت معروف بشه مشخصه چقدر بیکاره
بعضیا شون بالای ۲۰ هزار تا کامنت گذاشتن
اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات
۱۰۰هزارتا بزارن مشکلش چیه خودت تو۶ ماه بیش از۲۰۰۰تا کامنت گذاشتی
تو چرا به خودت گرفتی حالا ؟