2777
2789
عنوان

تا حالا کیو شناسایی کردین تو سایت😁

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 53 پست

یکی چند سال پیش تاپیک زده که کراشم ازدواج کرده

عکس کراشش و زنش رو هم گذاشت بعد من کلا چهره آدما یادم میمونه

چند وقت پیش یکی عکس خودش و شوهرش رو گذاشت

میخواستم بهش بگم یکی از کاربرا رو شوهرت قبلاً کراش داشته 🫣🤣

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

زن داداشمو تو یه تاپیکی نظر داده بود شک کردم، بقیه تاپیک هاشو دیدم مطمئن شدم از کسی ن خوشم میاد ن بد ...

حتما همه ش در مورد خانواده همسر بود😂😂😂

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من هیچ آشنا پیدا نکردمم😭

بیا بغلم منم😂

:شاید مسیرمون یکی نبود اما...ازت ممنونم که بخشی از داستان من بودی .. هیچ کس صداش، چشماش، بدنش ورفتارش مثل تو قشنگ نیست هیچ کس هیچ وقت برام تو نمیشه 🩵دلم با ماندن بود راه اما با رفتن ؛و تو ندانستی چه رنج بزرگیست کشیدن تن خسته ای که خواهان ماندن بود ... در این پریشانی مبادا فراموش کنی  که دوستت دارم ... 🥲🩵((  و تو یه تیکه از قلب منو کَندی و برای تا ابد با خودت بردی جآن دل).    قَلبِ مَن دَر چَشم هایِ زیبایَش جاماند...                                                                                                     ♡به هر دل بستنم عمری پریشانی بدهکارم ...نبایددل به هر کس بست اما دوستت دارم.                                                     ...و خاطراتی که تکرارش آرزوست🥲💔😍  

بعضی از کاربرا هستن که توی اکثر تاپیک ها کامنت میزارن و کامنت های بی معنی واقعا، مثلا استارتر از مشکلش میگه یا سوالش رو میپرسه و اونا نظرهای بی ربط میدن به جای اینکه در اون تاپیک شرکت نکنن

«یک احساساتی هست یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند, نمی شود گفت ، آدم را مسخره می کنند؛ هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت می کند..🌱» |صادق هدایت

مه لقا؟اونو ک انگار گفتن فیکه

کاربر نینی سایت رو نمیشناختم

اما خاستگار وکیلش که عکس گذاشت واقعا وکیل و طلافروش بود

هم خود وکیل رو شناختم هم برادرش رو میشناختم

هم عکس خاستگار گذاشت هم چت خاستگار

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

آقا من بگم؟

چی بگی ؟

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

که چطوری وقت میکنم مدام اینجا باشم🤕

اره بگو

کاربر نینی سایت رو نمیشناختماما خاستگار وکیلش که عکس گذاشت واقعا وکیل و طلافروش بودهم خود وکیل رو شن ...

مه لقا با اون وکیلع ازدواج کرد به قول خودش

حالا این آشنای شما واقعا اسم زنش مه لقا بود؟

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)