2777
2789
عنوان

جراحی برداشتن پوست اضافه بدن سخته❓

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 44 پست
اسی من امروز رژیم شروع کردم خداروشکر تاپیکت دیدم من فوبیام پوست اضافه بود🥲راستی من نمی تونم برم باش ...

دو جفت دمبل بخرید اولی وزن کم واسه شروع دومی سنگین واسه پیشرفته، از میز و صندلی و تخت و ایناهم میتونید استفاده کنید، تو یوتیوب سرچ کنید به انگلیسی بدنسازی درخانه یا با لوازم خانه

و حتما حتما باید روزی حداقل 70 گرم پروتئین بخورید بعد تمرین،و قبل تمرین هم کربوهیدرات، که اونم گوگل کنید میاره مقدار و منابعشو، اگه پروتئین کافی نخورید باز با بدنسازی هم عضله میسوزه پوست اضافه میاد چربی میمونه

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛         از آنورکسیا و اختلالات خوردن( eating disorders )رنج می‌برم ولی چون کمبود وزن ندارم و استخونی نیستم کسی باورش نمیشه:)  !

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باشه حتما خیلی ممنون از راهنماییتون:) در اصل اصلا شرایط جراحی هم نداشتم، ولی الان خوشحال شدم که گفتی ...

فقط ورزش کنید تحرکداشته باش وزنت رو ثابت نگه دار و دکتر به دوستم برای پوستش ۴تا ویتامین برای کلاژن سازی داده ازش میپرسم اسم هاشو بهت میگم بخر و استفاده کن مطمعن باش درست میشه و بخاطر اینکه سنت کم هست ورزش کنی بدنت بزرگ تر میشه و همش میره و خوب میشی نگرانش نباش

منم مث تو هستم امروز تصمیم گرفتم با فست و کالری شماری لاغر کنم خداروشکر تاپیک دیدم🥺

آره واقعا خوشحالم که دیدی، هیچکس نباید بلانسبت همچین حماقتی کنه

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛         از آنورکسیا و اختلالات خوردن( eating disorders )رنج می‌برم ولی چون کمبود وزن ندارم و استخونی نیستم کسی باورش نمیشه:)  !

احتمال زیاد شما کاهش وزن سریع داشتی یا کاهش وزن خیلی زیاد که پوستت شل شده پس حتما باید جراحی کنی با ورزش و به مرور زمان پوست اویزون شده برنمیگرده و درد هم داره بله مثل اینه که شما بری ابدومینو پلاستی کنی دوره نقاهت داره داستانهای خودشو داره