2777
2789

واسه هر دو بازو و هر دو رون پا و شکم همه رو باهم، فقط پوست اضافهست به دلیل کاهش چربی اون نواحی، نقاهت داره بخیه ایناش چجوریه؟ نیاز داره کسی همراه و مراقب آدم باشه؟

خطر عفونت یا امبولی داره؟

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛         از آنورکسیا و اختلالات خوردن( eating disorders )رنج می‌برم ولی چون کمبود وزن ندارم و استخونی نیستم کسی باورش نمیشه:)  !

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جواب همشون بله

یعنی قید لباس باز پوشیدنو بزنم و سختیشو تحمل نکنم؟

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛         از آنورکسیا و اختلالات خوردن( eating disorders )رنج می‌برم ولی چون کمبود وزن ندارم و استخونی نیستم کسی باورش نمیشه:)  !

داداش منم داره خیلی زشت میشه بدن سخته

مال من زیاد نیست ولی اگه نباشه خیلی لاغر تر و قالبی تر میشم مثلا الان باید از این شورت کش پهن ها بپوشم ولی اگه نبود کراپ میتونستم بپوشم

مال من زیاد نیست ولی اگه نباشه خیلی لاغر تر و قالبی تر میشم مثلا الان باید از این شورت کش پهن ها بپو ...

ولی اگر صبر داشته باشی با پیاده روی های زیاد و سنگین و ورزش بدنسازی میتونی با سختی خوبش کنی و از بین ببریش

ولی اگر صبر داشته باشی با پیاده روی های زیاد و سنگین و ورزش بدنسازی میتونی با سختی خوبش کنی و از بین ...

نه اخه دیگه پیاده روی که عضله میسوزونه که دلیل پوست اضافه م اصلا همینه، بدنسازی هم برم باید عضله بسازم عضله ای بشم تا این پوستها با عضله پر بشن، ولی من میخوام ظریف و استخونی باشم