2777
2789

تا چند کیلو مجازه؟

من اصلا حواسم نبود مبل تک نفره بلند کردم

الان ۴ماهی میشه گذاشتم

خیلی نگرانم

پیش میاد که تا ۱۴ کیلو بلند کنم

اگه میخای به خونریزی بیوفتی یا ایودیت بیاد پایین و دیواره رحم اسیب ببینه حتما بلند کن ☺️😊

آخه مگه میتونم بچمو بغل نکنم

این مبل اتفاقی بودش و از بی حواسی ولی بچه دوسالمو چیکارکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه مگه میتونم بچمو بغل نکنماین مبل اتفاقی بودش و از بی حواسی ولی بچه دوسالمو چیکارکنم

عادتش بده راه بره منم ازبس بی ملاحظه گی کردم ایودیم جابه جا شده بود خونریزی شدید افتادم انقد ازم خون رفت نا نداشتم راه برم رفتم دراورد گفت دیواره رحم اسیب دیده ۳ ماه نزار تا ترمیم بشه و استراحت کنه بعد بیا بزار منم سر ۲ ماه حامله شدم ... بچه دومیم ناخواسته شد ولی الان عاشقشم کلی بابت گذاشتن و برداشتن ایودی اذیت شدم اما اخرم حامله شدم 🤣

پنجمین اکانت 👻

عادتش بده راه بره منم ازبس بی ملاحظه گی کردم ایودیم جابه جا شده بود خونریزی شدید افتادم انقد ازم خون ...

ای وای چقد بدددد

یادته چی بلند کردی؟

همین که بلند کردی علامتی تو بدنت داشتی؟

ای وای چقد بددددیادته چی بلند کردی؟همین که بلند کردی علامتی تو بدنت داشتی؟

کمد جابه جا کردم داشتم خونمون مرتب میکردم اونروز خیلی کار سنگین انجام دادم ولی ظربه اخر انگار تیر خورد به کمرم از کمده بود بدنم گُر گرفت و داغ شدم بعدم درد و خونریزی

پنجمین اکانت 👻

کمد جابه جا کردم داشتم خونمون مرتب میکردم اونروز خیلی کار سنگین انجام دادم ولی ظربه اخر انگار تیر خو ...

ای وای

ممکنه بدون علامتم جابه جا بشه؟ انقد ناراحتم چه غلطی کردما

خدا خیرت بده من قرار بود بزارمولی نمیدونستم نباید جسم سنگین برداشت با این شرایط من نمیتونم بزارم

خواهش میکنم عزیزم

برین پزشکم بهتون میگه نباید چیز سنگین بردارین

دعاکن جابه جا نشده باشه دیگه ازین غلطا نمیکنم