2777
2789
عنوان

شوهرم بدون اینکه ب من بگه برا مادرش

| مشاهده متن کامل بحث + 2854 بازدید | 143 پست
ظرفشویی خیلی واجب نبود، میدونی مشکل ماهایی ک خانوادمون دلشون برامون میسوزه و همه جوره کمک میکنن،درعو ...

هعی اخر اصلا برا ریخت و پاش پولی نمیمونه تاپول میاد میره نمیدونم چه فکرش کرده ک همچین کاری کرده همشم تقصیر خواهر بیشعورشه چندسال پیشتر پیشنهاد میداد ک باید وسایل مامان کامل نو شه از جانب پسران😐😐😐 خب برو بمیر خودت نو بخر براش! خداکنه شرش فقط با همین کنده شه یخچال و تلوزیون و فرش و.....

دعام کن حتی یه صلوات 🥀🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حسود نباشید...

نه ناراحتی این خانوم اینه که همسرش باید اطلاع میداده که قراره مبلغ زیادی از پولشون برای چی خرج بشه

حق داره

زندکی مشترک همینه وقتی پول زیاد از حساب خونه میره باید همه اعضای خونه مطلع باشن

پول خودشه یعنی چی؟بی پول بشن که میگن بساز درک کن،قسط بدیم فلان کنیم،پول داشته باشن میشه پول خودشونه! ...

گفتم پول خودشه ک الان یه عده نیان سرم بریزن بگن خودش کارکرده وظیفشه برا ننش بخره:/

دعام کن حتی یه صلوات 🥀🖤

وای چقد پدر و مادر شوهرت شبیه پدر و مادر شوهر منن

متنفرم از آدمایی که تز بچه هاشون پول میکنن

جطوری طرف اسم خودشو میذاره پدر و مادر وقتی بچشو تیغ میزنه

حالا تو خوبی

پدر شوهر من میگه پول بدین من مواد بخرم بکشم پول خودمو دلم نمیاد خرج موادم کنم

بنفشه🍃

وای چقد پدر و مادر شوهرت شبیه پدر و مادر شوهر مننمتنفرم از آدمایی که تز بچه هاشون پول میکننجطوری طر ...

اینطور پدر مادرا زندگی بچشونو ب اتیش میکشن

وقتیم عروسه ول کنه بره رو عروسه عیب میذارن

حق داری حرص بخوری وظیفه تامین شما با شوهرتونه باید انقدری در اختیارت بزاره ک بتونی تو هم برای مامانت همچین هزینه ای کنی

یا کادو ها برابر باشه ب خصوص وقتی میگی خانوادت هواتونو دارن و خانواده شوهر فقط دنیال پولتونن

از طرفیم ارزون نبوده اون پول تو خونه خودتون کلی کار میشد ب کلی زخم دیگ میزد ادم

چ میشه کرد از دست یه سری مرد بی فکر

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

مشکل منم با خانواده خودم همین بود. نهایتا با دانش و آگاهی همسر رفتارم درست شد. به نفع همه هم شد. الب ...

چجور حل شد بگو منم بلکه این شوهر احمقمو بیارم تو راه خستم کرده

دعام کن حتی یه صلوات 🥀🖤