2777
2789
عنوان

تروخدا لابیاپلاستی نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 48 پست
منم عمل کردم برگردم باز عمل میکنم بعدش راحت شدم هر سری دکترمو دعا میکنم به جونش شما یا دکترت خوب نبو ...

پنجشنبه عمل کردم ببین قسمت بالاشو بخیه نزده یا هرچی بازه زخمش قرمزیشو میبینم و کلی ورم کرده خیلی دیروز اینجوری نبودم ولی امروز نگا کردم دیدم چیزای سفیدی رو بخیه عامه نمیدونم عفونته چکار کنم گفت سر هفت روز بیا بخیه هاتو بکشم خیلی میترسم دردشو نمیتونم تحمل کنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پنجشنبه عمل کردم ببین قسمت بالاشو بخیه نزده یا هرچی بازه زخمش قرمزیشو میبینم و کلی ورم کرده خیلی دیر ...

بخیه کشیدن یکم درد داره ولی خب مجبوری

برو دکتر وضعیت تو ببینه

از سشوار استفاده میکنی؟

تو لگن بتادین میشینی؟

♡
بخیه هارو ۱۰ روز بعد قراره بکشی تا اون موقع خوب میتونی بشینی و کاراتو کنی بخیه خیلی زده؟ واسه من نوک ...

ن گفت بد ۷روز حتما باید بیای تو بخیه هاتو کشیدی درد داشت

همشو که نمیدوزن یه قسمت هایی گوشت خودش میگیره منظورت پماد بی حسی قبل بخیه برداشتن بود؟ یادم نمیاد پم ...

اره گفت قبل بخیه کشیدن پماد بزن همون پمادی ک قبل امپول بی حسی میزنی

ن ی پماد دیگ داد برا عفونت و اینک زخمم خوب بشه چی استفادع کنم تو چی استفادع کردی

الفا استفاده کن جای بخیه نمونه

اصلا جای نگرانی نیس یک درصدم

الان سه روز میگذره چهار روز هم وایسا دکتر اگر عفونت کرده باشی هم دارو میده

ویتامین سی استفاده میکنی؟

♡