2777
2789
عنوان

من خیلی برای خودم خرج میکنم امااا

278 بازدید | 25 پست

خودم درامد دارم دیگه درامدمو فقط خرج خودم میکنم گه گاهی هم طلایی خوشم بیاد میخرم(قبلا پس اندازامو قناعتمو کردم)

تو رابطم و قصدمون ازدواجه الان دوستیم منتهی ب من میگه پولاتو جمع کن خودشمپول بذاره ک بریم باهم طلا بگیریم بعد خونه

بهش گفتم ما هنوز نامزدم نکردیم اینکارا زوده گفت باید ب فکر باشیم

اصن من هیچوقت دوس نداشتم با کسی ازدواج کنم ک رو درامدم حساب باز کنه

چیکارش کنم؟ بعد جالبه تا من ی کاری میکنم مثلا فول فیس تزریق کرده بودم میگفت بجا اینکارا پولاتو جمع کن پس انداز کن

توقع داره کل درامدمو جمع کنم ک با پولای خودش خونه بخریم😐😐😐

چی بگم بهش؟ فرداهم وقت ژل لب گرفتم بهش چیزی نگفتم

خسیس نیس خیلی اقتصادیه برای منم خرج کرده ولی جبران کردم منم حالا اون بیشتر خرج کرده تاحالا ولی منم ی خرجایی کردم

منتهی جوری ک من میخوام خرج نکرده اینم گذاشتم رو حساب اینکه دوستیم اما ترسم اینه ازدواج کنیم باز همین مدلی باشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مسیرتون از هم جداست جهان بینیتون و علایقتون کاملا متفاوته الگوهاتون کلا از دو جهان جدا تعریف گرفته

با ایشون ازدواج نکن چون نهایتا بعد یه مدت هردو حس بدبختی خواهید کرد و هیچ لذتی از زندگی نخواهید برد درحالی که کنار یک نفر دیگه با خط فکری مشابه خودتون هردوحس برنده بودن و خوشبختی میکنین

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

عزیزم

اول اینکه کل پولات رو نکن نذار بدونه دقیقا چقدر حقوق میگیری چقدرش خرج کردی چقدرش پس انداز کردی ووو

دوم اینکه بهش اجازه نده در مورد این چیزای شخصی مثل رسیدگی به پوست و مو صورت وووو که مربوط به خودت و با پول خودت هست نظر بده گویا خیلی پررو تشریف داره

سوم اینکه محافظه کار باش این آقا حساب شده داره میاد جلو انگار و زیادی داره با پولای تو رویا پردازی میکنه

درنهایت اینکه گول نخوری تو زندگی و دهقان فداکار بشی هرقدر تو زندگی پولی گذاشتی وسط حداقل به همون اندازه حق خودت بخواه حتما

اگرم خونه ای ماشینی خریدی حواست باشه که خودت هم سهیم باشی بنام خودت هم باش

انگار واسه درامدت برنامه داره.... بنظرم ب این آدم مبلغ واقعی حقوقت رو نگو...

نمیدونه چقدر دارم بهم میگه بجا اینکارا برو ماشین بخر

تا میگم فلان عملو میخوام کنم شرووووع میکنه اخه ب تو چه

نمیدونم چرا حرصی شدم.... پسرای امروزی رو باش

اقتدار مردانه اشون خلاصه شده تو ازدواج با زن شاغل یا زن پولدار و حساب کردن رو حقوق یا ارث بابای خانمشون

وقاحت از حد گذروندن بخدا

عزیزم

شما وظیفه ای نداری خونه بخری

ماشین بخری

پس انداز کنی برای ایشون

از کجا معلومه قطعا بیاد جلو؟

به خودت برس

اصلا هم پس اندازی برای ایشون نکن

ولی برای خودت تا میتونی طلا بخر و به هیچکس هم نگو

بعدا به شدت به کارت میاد

یه عدد نومزد دارم که تمام منه :) ....♡ درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🎇🤍کاربرjnjnjnjnهستم و تا دوماه تعلیقم....🤭