2777
2789
عنوان

نامزدم چن بار گفت موهاتو رنک کن

214 بازدید | 15 پست

یه چن روزی نامزدم میگفت موهاتو لایت کن خیلی بهت میاد لایت کنی منم خودم دوست داشتم ته ذهن خودمم بود قبول کردم بعد دیروز رفتم خونشون دیدم مامانش موهاشو لایت کرده فهمیدم چون مامانش این کارو کرده دوست داره منم لایت کنم خیلی ناراحتم چرا دوست داره من شبی مامانش بشم اصلا احساس خوبی ندارم نظرتون چیه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب توعم اینکارو نکن😐😐فردا همون مادرشوهرت میگهحسوده تا دید من لایت کردم رفت ارایشگاه

نه دیگ اصلا نمیکنم ولی یجوری نیست دلش میخواد من شبی مامانش شم

شاید دیده زن با اون سن و سالش از این کارا میکنه گفته زن من که جوونه 😂اون چرا نه.

چرا باید بخواد شبیه اون بشی. تو هم بهش بگو مامانت این کارو کرده اگه منم انجام بدم الان ممکنه سوء تفاهم پیش بیاد باشه برا عید یا یه مناسبتی چیزی 😩

یه توصیه اینکه اصلا قضاوت و پیش داوری نکن این کار تیشه به ریشه عشق آدم میزنه. هرجا هم ابهامی ایجاد شد محترمانه مطرحش کن بالغانه رفتار کن تا جایی که برات مقدوره

🌱

نه عزیزم این فکرو نکن، دیده مامانش این کار رو کرده ، از مدل رنگ خوشش اومده گفته توهم امتحان کنی

ولی خب تو بزار سال بعد که لایت مادرشوهرت رفت😂😂

دیده مادرش تعییر کرده بهش میاومده

ب شما هم گفته

با این روحیه اسی ازدواج نکن،

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

طرف غریبه باشه ،حرف دارین

طرف مادرش باشه ،حرف دارین

ی جوری رفتار میکنین ک انگار تنها زن رو جهان شناید و شوهرت فقط باید شما رو ببینه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

شوهر منم همینه

ببین این شکلی نیست که بخوان شبیه مادرشون شی ولی از مادرشون ایده میگیرن

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍